GIRLPOWER !!!

Bilder ifrån årets sista kamera rep 🙂 

HEJ VÄNNER!!! Jag ber verkligen om ursäkt för min frånvaro här MEN jag tror inte ni förstår hur mycket det är nu inför finalen… det är galet! Känns knappt som jag hinner andas. MEN eftersom att allt jag gör är så SATANS ROLIGT så överväger det det hektiska schemat varje dag ifrån morgon till kväll <3

Bilderna ovan är ifrån dagens kamera rep med hela gänget! Som sagt så ska jag och Elisa få dansa tillsammans på dansgolvet SAMTIDIGT för första gången! SÅ KUL! Vi ska ju nämligen vara med i hela öppningsnumret på fredag vilket vi är as taggade för!! Blir ett grymt öppningsnummer tycker vi 🙂

Måste bara få sagt hur otroligt glad jag är att stå i finalen med Elisa! Vi har sådan fin relation både bakom och på scen och verkligen taggar igång varandra något enormt! Riktig GIRLPOWER vilket jag älskar!! Självklart vill vi båda ta hem vinsten (såklart) men vi båda vill leverera en hej dundrandes show på fredag och vi kommer ge varandra en riktig hård match för att ta hem glasskon!! SÅ KUL!!! 

Många som vill försöka få oss emot varandra, ber oss prata illa om varandra och försöker få det att se ut som att vi verkligen är rivaler vilket verkligen INTE är fallet! Vi har sedan dag 1 haft en väldigt fin relation och verkligen pushat, inspirerat & utmanat varandra varje vecka till att bli bättre & bättre! Jag är verkligen sååå tacksam att Elisa är med samma år som mig för hon har fått mig att verkligen känna tacksamhet för varenda litet poäng och en ödmjukhet för kritiken man får. Att man inte tar toppbetygen för givet liksom!

Vi kommer att leverera ALLT vi har att ge på fredag och sen är det upp till er där ute att bestämma vem ni hejar på eller vem ni tycker gjort bäst ifrån sig 🙂 Må bästa kvinna vinna är verkligen så vi känner, men oj vilken match vi kommer ge varandra på vägen till trappan..!! SÅ TAGGAD!!!!!! 

Nu måste jag sluta skriva för Alex tjatar på mig att vi måste börja träna nu haha! PUSS!!

8 reaktioner på “GIRLPOWER !!!”

 • Linda skriver:

  Såå himla glad för din skull & hela Let’s Dance grejen låter så himla rolig!! Du är grym och jag hoppas verkligen att du tar hem det på fredag för det är du så värd!! <3
  Massa kärlek till fina dig!!

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Kul att du tycker att det är roligt att du har gått till final i Let’s Dance. Att träna på dans kan nog vara kul. Jag tycker att det är fint utanför Let’s Dance. Jag har ju suttit i publiken till det 3 gånger och på genrep några gånger, och till Let’s Dance Junior. Jag har gått danslektioner för Tony Irving så jag ska dela med mig av hur jag tror att ha vill se en finaldansare i Let’s Dance. Vals: Det viktiga är att inte gå för långt ut från där man dansar med sin partner, vara följsam. Slowfox: Samma sak. Tango, att inte missa steget som kvinnan tar med sin högra fot bakåt på det första slaget i den andra takten. Salsa: Att inte gå för långt ut från där man dansar med sin partner. Lite inside information om Tony Irvings dansutlärningssätt. Finast är precis utanför Let’s Dance- ingången tycker jag.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen som jag brukar skriva.

 • Eva skriver:

  Härliga bilder..ni är jättefina och superduktiga båda två, ska bli kul att se på fredag..vem som vinner är mindre viktigt, men jag ska rösta på dig som vanligt, du är grym!

 • Irene skriver:

  Nu jäklar bianca köööör vi!

 • Mona skriver:

  Lycka till på fredag! Ni är underbara tjejer bägge två och väl värd att vinna finalen men jag tycker ändå att du är ett strå vassare än Elisa. Du är som gjord för att dansa, vilken talang du har, helt makalöst duktig.
  I fredags föll tårarna och jag blev så rörd när du dansade för din mamma. Det var verkligen en riktig tiopoängare. Skall bli så kul att se finalen och jag kommer att rösta, rösta och rösta 🙂

 • KAJSA skriver:

  Jag är så förbannat trött på den där F Lenngren. Han är ju inte klok och verkar vara en stalker till dig nu som gått över gränsen… Stalkers behöver inte alltid skriva elaka saker det räcker bara att de är besatta av en.

  Vad smal du har blivit Bianca, ska försöka träna mig att bli som du 🙂 snygg kropp. Jag hejar på dig! du ska vinna i LD.

  KRAM

  • Annika skriver:

   Håller med dig,Kajsa,han skriver ibland 8 kommentarer på ett enda inlägg,lite creepy tycker jag :-/

  • Annika skriver:

   Håller med dig,Kajsa,han skriver ibland 8 kommentarer i ett enda inlägg! Och väldigt märkligt. Lite creepy tycker jag :-/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *