NRJ & RIX MORRGONZOO & P4

Tidiga morgon intervjuer inför morgondagens final 🙂 

Godmorgon alla härliga människor där ute! Jag vaknade på strålande humör idag, så skönt! Kanske för att det är final imorgon, kanske för att jag har så mycket härligt folk runtomkring mig som stöttar mig med fina ord och kommentarer överallt och för att det är FINAL IMORGON!!! Tror inte ni förstår hur mycket jag längtar!!

Jag sitter just nu utanför RixMorrgonzoo hos Laila, Marco & Adam och ska strax hoppa in och göra intervju live med Elisa. Tidigare imorse var jag hos NRJ och gjorde tiiiidig morgon intervju själv med härliga gänget. Så kul med radio!! Blir alltid ännu mer pepp på att starta en podcast…!! Efter Rix nu blir det raka vägen till P4 för ännu en radio intervju haha. Fullt schema 🙂

Nu kom Elisa in här så ska stänga ner datorn och hänga lite, vi hörs senare. Puss <3

 

 

7 reaktioner på “NRJ & RIX MORRGONZOO & P4”

 • Ronja skriver:

  Jaa!! Starta en podcast JAG skulle i alla fall lyssna och det tror jag även mååånga fler skulle 🙂
  Älskar dig, din blogg och allt du gör! Du är en riktig inspiration för mig och SÅ snygg! Puss & Kram lycka till imorgon, hejjar på dig <3

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Kul att du tycker att det är roligt att vara med i radioprogrammet. Jag tycker att det är fint en bit ifrån Let’s Dance-ingången för jag har ju varit där som publik några gånger, och till genrep. Eftersom att din mamma är Pernilla Wahlgren, och att du umgås i vissa kretsar, jag menar t.ex. går till samma café som Mimmi Sandén ofta är på så tänkte jag dela med mig av en erfarenhet jag har gjort, när jag varit med Simon Trollkarlen. Han lade väldigt mycket fokus på att öva på sina trolleritrick och var väldigt framåtsträvande. För jag är med i Svensk magisk cirkel så jag har träffat honom på Smc:s juniormöten t.ex. Alltså Simon Trollkarlen från Talang 2007. Jag ska åka in och sitta i publiken till Let’s Dance imorgon också. Jag kommer att vara där kl 18:00 för då ska man vara där. Sedan slutar det ca 22:45. (Alltså finalen.) (Jag sitter i b-sektionen, sektionen på kortsidan av scenen.) Jag har varit på Fresco en gång till.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen, som jag brukar skriva.

 • Tvillingbloggen skriver:

  Lycka till på lördag! Du är grym! http://wlaukkanens.se

 • Sanna skriver:

  PODD! PODD! PODD! jag skulle ha lyssnat, hade varit så kul:)

 • ISA skriver:

  Imorgon gäller det, äntligen dags! lycka till, ha roligt!

 • P skriver:

  Har du några tips på hur man kan lära sig alla områden i Sthlm city? Alltså inte geografiskt, utan vad du tycker om att shoppa, äta och hitta på saker 🙂 tyyyyp en stockholmsguide ;)) lycka till ikväll du äääääger

 • Matilda skriver:

  Vars kommer din röda bomberjacka från? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *