HAPPIEST 


Godmorgon och glad tisdag på er!! Titta på dessa fina blommor jag fick av Lets Dance imorse 🙂 Fått sååå mycket blommor och kärlek senaste dagarna att jag inte vet vet jag ska ta vägen! Helt chockad över all kärlek överallt! Och alla ni som kommer fram på stan <3 Jag älskar och uppskattar er alla!!

Har nog aldrig varit såhär lycklig! Vet att jag skriver det ofta nu men jag ler hela tiden (förutom när jag hade pms iförrgår haha, sorry till familjen)

Jag är så lycklig över allt jag fått vara med om senaste månaderna, allt jag lärt mig, hur mycket jag utvecklats, att sommaren är här, att jag har min familj, pojkvän & hund, att jag bor i underbara Sthlm, att jag har så stort stöd runt om i landet men mest att jag är så trygg och självsäker i mig själv!! ÄNTLIGEN efter alla dessa år med elaka tankar om mig själv!!

Jag vet att ni är många där ute som går/gått igenom samma och jag undrar nu eftersom detta är ett så viktigt ämne att prata om, om ni skulle vilja att jag skrev ihop ett inlägg om hur jag kom ur min ätstörning eller bara peppande ord till dig som fortfarande är kvar? Skriv i kommentarsfältet så ordnar jag det med detsamma 🙂

Nu ska jag in på ett mycket roligt möte….

Sprid kärlek idag och tänk gott om dig själv för det finns bara en som du och just DU är FANTASTISK <3

43 reaktioner på “HAPPIEST ”

 • C skriver:

  Sjukt kul att du mår så bra! Du förtjänade faktiskt att vinna i fredags!

  btw. undrar var din känning och dina skor du hade på efterfesten kommer ifrån?

  kram

 • Stina skriver:

  Stort Grattis fina Bianca! Det har varit en fröjd att se dig dansa varje fredag, vilken utstrålning och en sån härlig personlighet! Lycka till i framtiden! Hoppas att du alltid ska få må bra! Kram på dig. Stina

 • Nathalie skriver:

  Skriv gärna ett inlägg om det! Är nyfiken hur det fungerade med din ätstörning under lets Dance, kände du att några sjuka tankar nästlade sig in i ovh med all träning? Jag har själv varit sjuk i anorexi och bulimi och har haft mycket svårt att hantera just fysisk aktivitet. Oftast har det gått lite långsamt fram, eller vad man nu ska skriva, och så har jag helt huxflux märkt att jag dragit ner på maten.
  Idag har jag diagnosen UNS, men har gått ner väldigt mycket i vikt på sista tiden vilket oroar min omgivning och även mig själv. Jag ser att jag i dagsläget är alldeles för mager och vill inte gå ner, men inte heller upp.

  Kram <3 http://nouw.se/naatly

 • Åsa.Ahlkvist skriver:

  Chao på dig tjejen du var bäst enligt mig på att dansa,men ibland är det ej så viktigt med själva vinsten.Utan resan fram till möjligheten att få stå i finalen,det syntes i Tv hur du förändrades under resan och det är Guld värt,jag säger så här: Var dig själv, annars finns det ju ingen som Du,Kram från Skåneland <3

 • Margareta W skriver:

  Brukar inte kommentera men känner att jag måste tacka dej för en fantastisk fredagsunderhållning. Dansen ni dansade till din mor var det vackraste jag nånsin sett du var vacker som ett skogsrå, trolsk!
  Hoppas att du hittar nya mål som du kommer att trivas med. Musikaler tänker jag spontant på jag vet att du har en bra röst det har min brorson berättat. Han gick i en parallellklass till dej på gymnasiet. Att du har en teaterapa i dej har också märkts så framtiden är din. Lycka till!

 • M skriver:

  Hej Bianca! Vill bara säga tack till dig för alla fantastiska dansnummer som du har bjudit på under dessa veckor. Du har en otrolig kroppskontroll och efter varje gång du har dansat har jag tänkt att du skulle bli professionell dansare för så bra är du! Jag tycker faktiskt att det är du som är den riktiga vinnaren eftersom du verkligen har varit den bästa dansaren. Kram <3

 • Linnea skriver:

  Du är så himla fin! Självklart hade jag velat läsa ett sådant inlägg. Jag tror vi är många som velat det! Kram

 • jossan skriver:

  Du är så FANTASTISK! Så roligt att du har fått utvecklas så mycket, roligt för oss också som har fått se lite av din resa! Jaa skriv sånt, tror att det är viktigt för dem som har samma problem, så att de får se att man kan verkligen ta sig ur det!

 • Lina skriver:

  Tror att det är många som skulle vilja läsa ett sådant inlägg!
  Jag fick min älskade dotter för 4 mån sedan och är så nära på att falla tillbaka för att den där himlans siffran på vågen är för hög…

 • Camilla skriver:

  Du är så härlig.. Jag skulle uppskatta jättemycket om du skrev hur du tig dig ur ätstörningar och deppighet

 • Carina skriver:

  Du är så fin och duktig,du borde vunnit. Det säger alla jag pratat med. Du får se det som att det inte är målet som är det viktiga,utan resan dit. DU har trots allt vunnit på något sätt. Tänk på att många som kommer på andra plats i Idol bla. Är oftast dom det går bättre för än dom som kommit etta. Och stackars Danny Saucedo som blev kallad den eviga tvåan, fast han är jätteduktig. Lycka till med allt nu Bianca ❤️

 • marie skriver:

  Du är en underbar människa, glöm aldrig det. Sprid din glädje till andra, så känns livet ännu bättre. Önskar dig all lycka till i framtiden.

 • Eva skriver:

  Härliga bilder och härligt att du är trygg och lycklig! Du var fantastisk och vacker på dansgolvet Bianca..blir tomt nu att ej se dig dansa på fedagarna men nu vill vi höra dig sjunga också, vet att du är bra på det..våga satsa på artisteriet, du har ju hela paketet, Du är Grym!

 • Linda skriver:

  Hej Bianca!

  Jag skulle verkligen uppskatta om du skrev ett inlägg om hur du kom ur din ätstörning. Jag är nämligen själv sjuk i anorexi och går i behandling för det. Jag har varit sjuk under hela min tonår och har liksom glömt hur det är att vara frisk och ha sunda tankar om sig själv. Därför skulle jag verkligen uppskatta om du skrev ett inlägg om hur din resa mot friskhet såg ut.

  Kram

 • ISA skriver:

  fy fan vad underbart inlägg! Man kan känna glädjen, tänk att få uppleva sån där äkta lycka! så fint! skulle nog hjälpa många att läsa om sjukdomen, på ett peppande sätt. När jag skriver inlägg om det brukar det uppskattas. Kram! Håll i denna känsla nu <3

 • Gabriella skriver:

  Älskar din blogg! Du är så duktig! JAAA!! Skriv GÄRNA ett inlägg om hur du kom ur din ätstörning!!!!!!

  Tack för en bra blogg!! 😀 <3

 • Hanna skriver:

  Jaaaa! Skriv gärna ett inlägg om hur du kom ur din ätstörning! 😀 älskar din blogg

 • Tjenar skriver:

  Det är nästan alltid tvåan som syns o blir nått, nu är ju Elisa känd med sin trumpet o dans men din spontana känsla o kvickhet gör att du borde va med i tv, ungefär som Malin Olsson på SVT, finns ju likheter. Tyvärr möttes rak i ryggen dans med ljuvlig vind dans i finalen, många gamla hönor o tuppar känner till Elisa sen stod det 60-40 till Elisa i tidningen innan matchen.

 • Kerry skriver:

  Hej Bianca!

  Jag hejade stenhårt på dig i Let’s dance och är så stolt över hur duktig du var <3 Jag har bulimi och skulle väldigt gärna vilja läsa mer om hur det var/är för dig med ätstörningen och hur du hanterar det med din familj och vänner osv osv…
  Hoppas du har det superbra och att du är jättetrygg i din kropp nu, för det borde du verkligen bra, du är så himla vacker och jag är såååå avundsjuk <3 Har du några bra träningstips/dieter att följa för att få en sån fantastisk kropp?
  Btw, ääälskar din blogg! Läser den varje dag, så keep up the good work <3
  Massa pussar och kramar <3 :*

 • Hannah skriver:

  Hej!!
  Jag har ätstörnaingar men är som tur var näästan helt frisk. Jag undrar några saker, jag vill t.ex fortfarande gå ner x antal kilo och hatar att vara mätt. Personligen kan jag äta iprincip allt men efter t.ex en tallrik pasta mår huvudet ju inte så bra….
  Har du några tips på hur man kan jobba bort tankarna eller kommer dom alltid finnas där tror du?

 • Josefin skriver:

  Hej bianca! Du var grym i finalen och hejade på dig, så synd att du inte vann för du förtjänade det så mysigt mer än elisa. Jag undrar vart din grymt snygga klänning du hade på efterfesten är ifrån? Den var grymt snygg! Ha det bra, kram 🙂

 • V skriver:

  Ja jag vill jättegärna läsa ett sånt inlägg

 • Berith skriver:

  Hej Bianca !

  Du var bara bäst. Underbart att se Dej dansa,vilket par ni var. Kan undra vart alla
  våra röster tog vägen, röstade som en galning varje kväll ? i mina ögon vann Du
  iallafall.

  Kramar i massor

 • Carro skriver:

  Hej,

  Så synd att ni inte vann! Ni ägde!

  Btw undrar var dina fina skor och din klänning som du hade på efterfesten kommer ifrån?

  Kram

 • Sofiaa skriver:

  Åh ett sådant inlägg skulle vara så viktigt och intressant! Du ger mig så mycket hopp i detta. Förebild är du verkligen, du är så down to earth och himla härlig och fin, du behövs i världen!! ❤❤❤

 • Emma skriver:

  Såg att du hade shoppat på snap, kan du inte visa här på bloggen vad du köpt? Älskar din stil 🙂

 • Alva skriver:

  Vart kommer klänningen från som du hade på efterfesten, den vita laced up? Så fin!

 • charlotta skriver:

  Ja snälla skriv gärna om din ätstörning, akulle verkligen behöva hjälp!
  Du är fantastisk!!!

 • Karin skriver:

  Hej! Såg Dig vecka efter vecka i Lets dance och Du var verkligen helt fantastisk!! Såg att Du blommade ut och blev så mycket säkrare på Dig själv för varje gång och det var så fantastisk.Se Dig själv som en vinnare för det är Du verkligen värd.Kram till Dig

 • wilma skriver:

  Kan inte du också berätta om hur du och Philippe träffades? Gick du o längtade efter pojkvän innan det eller hände det bara liksom? Hur är det att vara kär?

 • E skriver:

  Hej! Ja gärna ett sådant inlägg! Jag har väldigt svårt med tankar som kan vara elaka och nedvärderande om mig själv.
  Men sen tänker jag också såhär.. Ja alltså Bianca du är verkligen perfekt i mina ögon. Kroppen, personlighet, allt runt omkring dig osv. Det känns LÄTT för dig att vara självsäker då?! Jag vet att det är dumma tankar men det känns som att vad skulle man tänka dåligt om man var du? Inget!

  Tack för underbara danser i let’s Dance! Jag tycker du dansade så vackert!

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Kul att du tycker att det var kul att vara med i Let’s Dance. Jag har gjort skolarbete idag. Jag är intresserad av teater.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen, som jag brukar skriva.

 • N skriver:

  Hej vackra Bianca! Kan du snälla berätta var du köpte den ribbade pennkjolen i din senaste My story? Såå fin!

 • Olivia skriver:

  Skriv gärna ett sådant inlägg om att bli trygg i sig själv och dylikt!
  🙂

  Btw, SATAN vad du varit grym i let’s dance. Enligt mig var du en självklar vinnare hela tiden! Tråkigt att inte få se dina fantastiska danser längre varje fredag!
  Kram

 • Emilia skriver:

  Bästa och finaste Bianca! Är så glad för din skull att du mår bra i dig själv. Det skulle verkligen uppskattas om du skrev ett sådant inlägg. Det är ett så viktigt ämne. Kram!

 • Marie skriver:

  Bianca !! Skulle vilja få höra allt när du började och hur hanterade du det,

  Du är grym bäst !!! Våga tro på dig själv och lita på dig!

  Varmar kramar till dig fina Bianca !!

 • Cassie skriver:

  JA tack! Hade varit underbart med ett sådant inlägg! <3

  Tycker förövrigt att din idé om att skaffa en podcast är grymt bra, jag skulle mer än gärna lyssna på den för du är så fruktansvärt härlig! Kram

 • Natacha skriver:

  Skriv jättegärna ett sålt inlägg! Hade varit helt fantastisk att få höra hur din resa har varit.
  Är själv allvarligt sjuk i bulimi sen 3 år..
  Du inspirerar mig så otroligt mycket, fortsätt så! Kram <3

 • E skriver:

  Snälla, skriv några peppande ord angående ätstörning!! I need it sister ☺️

  Fyller 22 i sommar och fick mina ätstörningar när jag var runt 14. Jag hade i hela mitt liv ansetts som mullig. Sedan dess har i princip vart kvar i helvetet. Eller ja, dom senaste åren är det inget som synts på mig, har ätit ”normalt” och sådär, så folk har trott att jag mår bra. Men som du vet, så är man ändå sjuk, även om man inte uppfattas som underviktig. ”Usch vad mycket jag åt idag, det kompenserar jag igenom att skita i att äta imorgon” osv. Dom jäkla tankarna försvinner fasiken inte vad man än väger. Men nu till saken! Jag har kommit in i självsvält och bulimin igen, och har gått ner 10 kg. Jag vill vara frisk och äta, jag älskar ju mat! Speciellt pasta, haha.. Men samtidigt är rädslan för att gå upp i vikt så jävla stor.. Ibland känns det som ingen förstår hur jävla kämpigt det är att ha dessa tankar dag som natt.. ❤️

 • Emma skriver:

  Jag hade gärna velat läsa ett sånt inlägg! Eftersom jag själv är mitt inne i det och egentligen varit det i 5 år nu. Det går fram och tillbaka hela tiden! Ena dagen kan jag känna mig fin och smal och tycka att ”ja, magen är rätt platt idag. Medans andra dagen känner jag mig så himla äcklig och tycker att magen bara är en stor fettklump. Önskar det bara kunde ta slut, det tar upp så mycket energi! 🙁
  du var jätteduktig i let’s dance!!!

 • Frida skriver:

  Hej underbara Bianca! Skull gärna uppskatta ett inlägg om hur du lyckades. Jag har tampats i över 20 år med mina tankar om mig själv och min kropp. Kommer inte ur detta hur mycket jag än försöker för jag verkligen hatar min spegelbild. Så tips och idéer tas gärna emot.
  Röstade massor på dig för du var BÄST!!!

 • Hanna skriver:

  Jaa det hade varit såå uppskattat!! Sjuka kroppsideal och snedvriden syn på maten är något som behövs tas upp mer i media, tror du har många bra saker att säga utifrån dina egna erfarenheter! Kram fina du

 • Caroline skriver:

  Va skönt att du får känna att du verkligen mår bra och är glad! De förtjänar du!! Ett sånt inlägg vore toppen! Men även pepp och tips att tycka om sin kropp (även om man inte har djup anorexi eller bulemi) och även kanske något om självkänsla och självförtroende!

  Massor av kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *