FULL RULLE KANELBULLE 


Godmorgon på er! Lite svårare att vakna idag, kroppen känns tyngre än vanligt… Kanske för att jag inte tränat sedan i fredags :/ måste tillbaka till min träningsrutin jag fått in efter Lets Dance!! Eller så kan det vara för att jag seriöst nu somnade på köksgolvet igår och mamma väckte mig 01.30 och sa åt mig att gå och lägga mig i sängen haha, trött tjej ?! 

Just nu sitter jag iallafall i en taxi påväg in till stan för en rolig plåtning som jag inte tror jag får berätta om än MEN det är för ett AS ROLIGT projekt…!! 

Sedan ska jag göra lite ärenden på stan, bland annat hämta min dator som ligger på lagning 🙂 

Full rulle varje dag för mig med nya möten varje dag och så mycket kul som är pågång!! Nya tvprojekt, roliga samarbeten, kampanjen jag ska medverka i etc… SKOJ!! 

Får ledigt först i helgen då jag åker till min älskling i Göteborg <3 Och då blir det bara chilla, grilla, mysa och festa lite med tjejkompisar!! 

Hörs senare PUSS!! 

10 reaktioner på “FULL RULLE KANELBULLE ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *