BEHIND THE SCENES

Hej Bianca 40 år och 3 barnsmamma haha 🙂

Jag och mamma skrattar på för fullt bakom kameran haha…eller är det kanske lite iscensatt?! Man vet aldrig… haha! 
Dino ser så jävla chillad ut här haha!! Ser nästan ut som att han posar haha 🙂

Älskar denna topp som kommer ut i butik nu i höst!!! Ska fånga till mig den direkt då!

Godkväll på er! Här har ni lite behind the scenes bilder ifrån gårdagens plåtning med min fina mama till ett roligt projekt 🙂 Ni kanske läst Aftonbladet idag dock för där kan ni läsa om vad som händer i höst…!? Men iallafall, alltid lika roligt att jobba med mamma & Jessica! Vi tre har så sjukt roligt ihop och verkligen skrattar oss genom plåtningen haha! Vi fick till RIKTIGT snygga bilder så lääängtar starkt tills jag får se dem och visa dem för er här 🙂

Min dag började idag med ett super roligt möte imorse som jag tror ni kommer gilla jätte mycket…!! Sedan åkte jag hem och filmade en grej för att sedan passa barn här hemma och sedan har det varit fullt med familjemedlemmar här hemma och just nu sitter jag med migrän haha! För mycket barn & folk på en och samma gång, och jag som vill ha 5 barn….haha!

Nu ska jag ta och städa mitt jäkla rum och min satans garderob och försöka packa ihop lite outfits till helgen 🙂 Det blir mys med älsklingen i Göteborg och FEST!!

Btw, kolla in min snapchat där jag visar upp lite nya plagg ifrån Na-kd.com och en rabattkod som ger er 20% rabatt på allt på deras hemsida <3

Puss <3

 

11 reaktioner på “BEHIND THE SCENES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *