MOT GBG <3

Morning sunshines <3

Godmorgon älsklingar! Väskan är packad och likaså är jag (skämt åt sido) Nej men jag är duschad och klar att åka in till stan. Ska först på ett möte innan tåget går och SEN får jag träffa min älskling igen <3 Saknar honom sååå mycket!!

Ser så fram emot några dagar i Göteborg med både Phillipe, hans familj men också att umgås med vänner och gå ut och dansa! Jag älskar ju nattlivet i Göteborg (sjukt mycket mer än i Sthlm) och mina vänner Linnea & Maja (med andra ord Benjamins flickvän & hennes tvillingsyster Maja men som är nära vänner till mig) kommer upp imorgon också och DÅ ska vi festa rejält med vår kompis i Gbg Alice som även hon bloggar (ni hittar hennes blogg HÄR). 

Phillipe jobbar ju i baren på Port Du Soleil nu i sommar så ska bli as kul att se honom som bartender, har aldrig sett honom göra det live och tycker det är så sexigt haha <3 Ses vi där eller?!

Ses i Gbg, PUSS!

 

5 reaktioner på “MOT GBG <3”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *