GIRLS WEEKEND

Girls weekend in Gothenburg a couple of weeks ago 

Såhär trevligt hade jag det senast jag var i Gbg vilket var några veckor sedan nu. Jag åkte ner med ett gäng bloggtjejer och hade det as nice!! Älskar när man träffar nya människor och verkligen klickar DIREKT! Vi bodde på underbara och mysiga hotellet Pigalle där vi tog några fördrinkar på kvällen för att sedan bege oss till italienska restaurangen Bellora på kvällen och efter var det utgång hela natten som gällde!! Så bra uppstyrt och satan i gatan vad roligt vi hade!!

Denna helg blir både chill, mys och fest! Ser så fram emot att bara slappa och umgås med vänner nu, det var ju ett tag sedan man kunde göra det på riktigt haha!

Vet att jag har många läsare i Göteborg så hoppas jag får träffa på er så vi kan kramas <3

 

7 reaktioner på “GIRLS WEEKEND”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *