SATURDAY MORNING

Well take a look at my breakfast this morning 

Morsning korsning! Vaknade upp på strålande humör IGEN, alltid likadant när jag är här i Göteborg! Om ni inte redan märkt det så absolut ääääälskar jag Götet!! Vill tvinga mamma att köpa sommarhus här haha, det är så vackert och människorna gör ju Göteborg till världens bästa stad typ <3 Alla är alltid så glada och goa och jag älskar att träffa er alla som kommer fram, ni är bäst!!

Kom hem rätt sent igår, runt 5 på morgonen och somnade typ direkt men drack knappt något igår så vaknade upp pigg, fräsch och precis tryckt i mig denna gudomligt goda frukost 🙂 Min telefon dog ganska snabbt igår så hann inte ta några foton tyvärr 🙁

Men för att fortsätta om gårdagen, ALLTSÅ SHIT VAD ROLIGT JAG HADE!!!! Jag absolut ÄLSKAR Göteborgs uteliv!! Det är magiskt! Jag började kvällen på Backstage där jag mötte upp Alice, Hannah & några andra bloggtjejer härifrån för att titta på min kusin som spelade där samt farbror och släkt som var på plats. Tyvärr så var alla tvungna att gå 20 minuter in på spelningen då brandalarmet gick.

Då bestämde vi oss (jag, Alice & Hannah) för att dra till Port Du Soleil där min pojkvän jobbar i baren och dansade tills stägning, SEN när det stängde drog jag och Hannah till Push där Sebbe återigen spelade och dansade loss tills den klubben också stängde haha! Efter DET åkte vi till Trädgården där min pojkvän kom men där fick det ta stopp, fötterna & huvudet sa ifrån och sängen och mat lockade mer än dansgolv och alkohol haha. Blev 2 salami mackor hemma innan läggdags, mums!!

Ikväll blir det påt igen men först blir det en powerwalk och chill här hemma i soffan.

Puss!!

 

1 reaktion på “SATURDAY MORNING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *