SPRING RUNDA DELUX

My beautiful view while jogging yesterday 

Igår nästan direkt efter att jag hade kommit hem till Phillipe så satte jag på mig träningsskorna och sprang ut på 1h springrunda. Det var så fruktansvärt skööönt! Märkte sådan otrolig skillnad på min kondition jag fått tack vare alla träningsdagar med Let´s Dance. Innan kunde jag knappt springa 100m utan att ha behöva stanna för att kroppen tog slut på energi, och NU kunde jag springa 35 minuter utan att ens behöva stanna upp och verkligen njöt av varenda minut.

Så det blev 30 minuter powerwalk med högt tempo och sedan 35minuters jogging hem. Var helt genomsvettig och slut när jag och träningsvärken jag har idag i hela benen och rumpan ska vi inte ens prata om… kan knappt gå haha! Kan bero på allt dansande igår natt också dock 🙂

Men det som gjorde springrunda liiite enklare var ju också min otroliga utsikt över västkusten som jag hade under hela rundan. Säger det en gång till, Göteborg är bara för vackert <3 Lyssnade sönder på ”Jag Vill Ha Dig” i lurarna också! Det är en låt som släpptes igår med en ny artist som heter Kristian Ravelius och låten är skriven och producerad av ingen mindre än min grymma bror Benjamin!! Helt 100 på att denna låt kommer bli årets sommarhit!! Ni bara måste lyssna på den!! Benjamin har skrivit både musik, text & med producerat tillsammans med hans partner Hampus. In och lyssna NU med er!!

Ska försöka få till en springrunda om dagen nu när jag är här, mår så bra av det! Idag blir dock en dag off för Phillipe är helt slut efter nattens jobbpass, jag e lite trött + att Benjamin & Linnea kommer hit alldeles strax så vi ska umgås med dem. Så kul!! Ska försöka ladda mobilen bättre ikväll så jag kan ta lite bilder till er.

Puss på länge <3

 

 

6 reaktioner på “SPRING RUNDA DELUX”

 • Karin B skriver:

  Så härliga bilder! Jag borde börja jogga, jag också. men jag tycker det är sååå jobbigt.

 • Johan skriver:

  Fina bilder.

 • Elin skriver:

  Väldigt fina bilder. Det är underbart att springa när man har vacker utsikt. Ska lyssna på den där låten också, verkar spännande. 🙂

 • emilia skriver:

  herre vad fint!! e rätt nyinflyttad i gbg och vill på utflykter!! var är detta någonstans? vid havet ser jag hehe men ungefär vid vilket ställe? puss tack

 • F Lenngren skriver:

  Jag tycker också om naturen, att spring i den. Jag var i Stockholm igår.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen, som jag brukar skriva.

 • Emma skriver:

  Hejsan jag såg på din snap så var de några popcorn som blev som en skål i mikron haha ( jag skulle printa den tänkte jag) meen de blev på en annan bild för jag ville hitta dem så VAR HITTAR JA de smaskiga popcornen?

  kom precis på mig själv..att jag ägnade en hel kommentar åt popcorn yay!
  haha ha en fin dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *