SNAPCHAT @BIANCAINGROSSO1

Follow me on Snapchat @biancaingrosso1

Ska strax hoppa in i en dusch och börja fixa mig inför kvällen. Parmiddag med brorsan & Linnea på Nya Brasserie Lipp som är en restaurang i centrala Göteborg sedan blir det som sagt fullt ös på nattklubben Port Du Soleil där vi har bord ikväll och sedan kanske det blir en runda till Push där våran vän Alesso spelar 🙂 Tror det kommer bli en grym jäkla kväll!

Tror inte jag kommer hinna blogga mer ikväll så om ni vill se mer får ni följa mig på Snapchat tycker jag va! Ni hittar mig under namnet biancaingrosso1 där och där kan jag verkligen lova bra uppdatering!! Jag snappar varje dag och där får ni definitivt se dem lite mer vardags glimtarna av mitt liv, mindre graciösa stunder & en hel del frågestunder som jag brukar dra igång där <3

När jag ändå är på spåret så tycker jag ni ska ta och följa mig på Instagram också (@biancaingrosso) där jag uppdaterar ca 3-4 gånger om dagen 🙂

NU ska det duschas, sminkas, locka håret & på med party skorna!

Puss <3

 

7 reaktioner på “SNAPCHAT @BIANCAINGROSSO1”

 • Malin skriver:

  Älskar din snapchat! Så kul att du är så aktiv där:D

 • Kajsa skriver:

  Åh var är den mysiga klänningen på översta bilden ifrån?

 • Hanna P skriver:

  Är det inte pinsamt att vara del av en sån mediakåt familj? ”Wahlgrens kommer bli nya kardashians” asså HAHAHAHA.
  ”Jag vill stå på egna ben, men nu ska min asgamla mamma ha ett eget program så nu vill jag också vara en wahlgren igen”.
  Kan ni inte slå ihop er med Anna book så kan ni ta priset som Sveriges mest patetiska människor. Asså tänk lite

 • Wendela skriver:

  Hur gjorde du detta collage, någon speciell app eller liknande?

 • Veronika skriver:

  Hej! Bianca, jag undrar hur du sminkar dig? Skulle du inte kunna ge en liten dags routine?
  MVH/
  V

 • Malin skriver:

  Hej! Var kan jag köpa toppen och byxorna med prickar, från dry lake? Har försökt hitta den överallt men lyckas inte. Jag får inte fram återförsäljarna..
  Tack i förväg

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Kul att du tycker att det är kul att vara på restaurang i Göteborg.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen, som jag brukar skriva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *