ORANGE N BLK

 

 

 

Lunch today in the sun with my love <3 

Godkväll, godnatt för vissa tillochmed? Vi har precis ätit middag haha, sen middag idag men vi var på stan så länge att hela kvällen blev senare än planerat. Mysigt det också dock <3 Vi båda är ju nattugglor så är gärna uppe sent och sover hellre lite längre.

Idag iallafall så åt vi lunch inne i stan på Orange N Blk som ligger vid grönsakstorget där dem hade super goda juicer, smoothies, sallader, wraps & bakelser. Alltså denna smoothie/juicen ovan var fanimig det godaste jag druckit! Den hette Garbo och innehåller äpple, avokado, bär & banan, MUMS!  Salladen kanske inte var den godaste jag ätit, då var wrapsen mycket bättre, men uteserveringen med sofforna gjorde upp för salladen haha.

Och herregud vad varmt det var i Göteborg idag! Upp mog 28grader blev det om inte mer! Man verkligen stektes i solen och kunde knappt gå runt i stan för man blev helt svettig. Så typiskt oss svenskar att klaga på att det blir för varmt när solen äntligen kommer fram haha så jag ska bara vara glad att det ens är bra väder och inte är mulet och regnigt 🙂

Nu är jag så mätt att jag inte vet vad (värsta jag vet) så nu tänkte jag vila lite på soffan innan vi ska sätta på en film.

Hörs imorgon PUSS!

4 reaktioner på “ORANGE N BLK”

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Kul att du tycker att det är kul att vara i Göteborg. Det är några saker jag jag tänker kan vara kul för dig att se på som har med Göteborg. Det är: Vintergatan 5b. klipp, Benke Bengtsson, han är från Göteborg. Finns säkert på Youtube. Och Kurt Olsson reporterar från perrong, Göteborg, och Galenskaparna After Shave låt: Göteborg.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen, som jag brukar skriva.

 • kurt skriver:

  J tänkte på när en vän till din mamma så till en tidning ja du vann inte för du är så snygg o s v. Men smaken är olika. Jag tycker mulliga tjejer är vackrast med ljust hår. Varför liksom ta för givet att alla skulle tycka du var snyggast på lets Dance. Men hon ångrade sej sen. O köper du verkligen kläder för 50.000 i månaden. Har aldrig hört någon göra det. Jo Paris Hilton.

 • Ullis skriver:

  Jag håller med dig Bianca: vilket härligt väder! Älskar sommar och sol! Fina bilder! Ha det riktigt bra i ”Götet”!

 • Annelie skriver:

  Vilka snygga solglasögon ! Vart har du köpt dom ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *