FAVORITE DINNER

One of my favorite meal ever <3 

Godkväll! Precis ätit familjemiddag hemma hos Phillipe med hans familj. Det blev libanesiskt till middag, satans så gott det var!! Älskar när det är mycket rörer vid sidan om som man kan doppa bröd i 🙂 MUMS!

Detta ovan åt vi i fredags och är typ den rätten som jag alltid ser fram emot som Phillipes mamma lagar. Jag har ju sagt innan att hon är en gud i köket och denna rätt (den brukar variera med en mango sallad etc) är lite av hennes paradrätt vad jag har förstått! Det är så himla gott!! Kanske ser torrt ut på bilden men det var allt annat än torrt kan jag lova <3

Jag har inte velat sitta för mycket framför datorn nu när jag är med min älskling och när jag är här hos hans familj. Känns lite otrevligt men jag har massor av bilder så tänkte sätta mig nu när alla ligger i soffan med matkoma och redigera & föra över lite bilder så jag kan fixa massa mer inlägg 🙂

Kanske blir en promenad till matbutiken för lite desserter till mig och Phillipe. Haha asså alla här hemma är helt chockade över hur mycket och ofta vi äter haha. Vi är verkligen paret som älskar att äta MAT tillsammans <3

Hörs snart, puss <2

 

3 reaktioner på “FAVORITE DINNER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *