MY TUESDAY

Vi startade dagen på bästa sätt, nämligen med en utsökt frukost på Göteborgs godaste frukost ställe (enligt det jag har testat) Böner & Bagels som ligger på Linnégatan 48. Himlen var sådär somrigt klarblå & solen stekte som aldrig förr, man kunde liksom knappt sitta i solen för att det var så varmt! Riktig utomlands känsla. JIPPIE!

Vi beställde in varsin ”stor” (den heter stor på menyn) frukostfat med bagels, crème cheese m pålägg, kokt ägg, färsk apelsin juice, frukt & en skål med yougurt, granola & bär. Alltså på riktigt nu, det var såååååå gott!! En frukost som man håller sig på hela dagen kan jag lova, och riktigt rimliga priser också! Hit bara måste ni gå om ni är i Göteborg! Jag är iallafall hooked!!

Min topp är ifrån BrandyMelville för dem som undrar 🙂

Avslutade frukosten med att Phillipes sköna syster Jennifer kom förbi med hennes vänner och vi alla tog in varsin icecoffe. Ja ni hör ju, Böner & Bagels kan vara Göteborgs bästa ställe <3 Det är faktiskt Jennifers pojkvän Niclas som har stället och vilket bra jobb har har gjort, hatten av Niclas!!

Det var så pass varmt att det inte ens gick att ha håret utsläppt, svettades sönder i nacken så efter ett tag så fick sätta upp det i en farmors knut på huvudet 🙂

Min älskling in action <3

Det finns SÅ softa & olika matstånd & food trucks överallt här vilket är en dröm för oss matälskare!! Här sålde det crepes, blev ingen crêpe för mig denna gång dock.

Det blev lunch på ett av alla food trucks och här hörni har vi en god jäkla macka <3 We Love Balls heter food trucken och om ni kan följa dem på Instagram @weloveballs_gbg för att se var dem befinner sig. Vi delade på en ”Italian Meatball Sub” som alltså är italienska köttbullar med färska örter serverad i en baugette med hemmagjord tomatås och parmesanost…. GÖÖTT!!

Annars vet ni att ni kan följa mitt matkonto @foodbyfamiglia för att se mer av mina mattips här i Göteborg & även i Stockholm när jag är hemma 🙂 Slinker in ibland med lite recept också!

Det blev ett köp på Acne i form av en jeansjacka som egentligen är en killmodell men jag älskade den då den blev lite oversized, kan visa er den senare 🙂

Middagsbordet uppdukat för en festmåltid med Phillipe, hans mamma, hans storebror & hans flickvän 🙂

Det blev take away ifrån orientaliska stället Divan här i Gbg.

Älskar som sagt när man köper med massa rörer som kan tillsätta maten med eller bara doppa färsk bröd i, yum!

Mycket gott avslut på en riktigt grym dag! Och nu fortsätter filmmys med ännu mera godsaker haha <3

Ja hörni! Vilken underbar dag jag har haft!! Lyckorus i hela kroppen av denna dag! Solen sken, det var sådär utomlandsvarmt, människorna här gör ju bara dem att man blir lycklig, mycket god mat och gott sällskap av människor <3 Ni som följer mig på Snapchat vet att jag tog över @nakdfashion snapchat idag så om ni vill se i mer video form hur min dag har sett ut så gå in och följ dem på snapchat där dem just heter @nakdfashion så kan jag lova er en 100 procentig bild av mig haha…

Just nu sitter jag vid köksbordet och snackar med er och bakom mig står Phillipe och lagar pasta haha, han kan verkligen aldrig sluta äta! Och sen blir det som sagt någon film i soffan med lite godsaker som vi köpte med oss hem. Ni kan helt enkelt se allt på NAKD snapchat 🙂

Hörs mer imorgon vänner, ni är bäst <3 PUSS!

3 reaktioner på “MY TUESDAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *