BREAKFAST LOVERS

They live in a tumblr house for sure <3 

Hallå på er! Så skönt att vakna upp med nada planerat idag. Annars har vi vaknat alldeles för sent på dagarna och stressat för att fixa oss och dra igång dagen. Men idag har vi inga riktigt planer planerade utan har mest bara planerat att vi ska till gymmet strax och middag ikväll med Jennifer & Niclas (Phillipes storasyster & hennes pojkvän). Så riktigt skönt att få sitta framför datorn ett tag nu och ta tag i alla mail som jag varit så riktigt seg med att kolla, gå igenom bilder och planera kalendern. Riktigt fullt upp veckorna som kommer!! Galet men SÅ kul!!

Som ni kanske märkt så älskar jag och Phillipe att göra stora frukostar och sitter gärna i evigheter och äter frukost, ni vet ju vilka matvrak vi är vid det här laget haha! Det här är från frukosten vi åt i söndags när Linnea & Benjamin var här 🙂 Och deras kök btw gör det sååå enkelt att få till snygga bilder haha, älskart <3

Nu ska jag skriva ett till inlägg er som kommer upp kl 15.00. Minns ni när jag sa att jag skulle spela in ItGirls avsnittet där jag gästar..?? Det avsnittet kommer upp idag, yeeaaah <3

Puss!!

2 reaktioner på “BREAKFAST LOVERS”

  • Jessica skriver:

    Älskar din blogg!

  • Ebba Reinerstedt skriver:

    Hej finaste Bianca! Vill bara säga att jag älskar din blogg & dina sociala medier. Jag undrade bara om det är Phillipes egna hus eller om det är hans familjs hus? Puss & Kram Love you<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *