ITGIRLS EPISODE 2 UTE NU!!

Bilder ifrån min inspelning med ItGirls för några veckor sedan där jag gästade som jury 🙂 

Om ni inte har missat det så har ju Modette en systersajt som heter ItGirls.se där det bloggar en massa grymma unga tjejer på, påriktigt as grymma bloggar där <3 Och detta är andra året i rad som deras webbserie ”ItGirls” sänds på webben 🙂 Förra året vann grymma Salem som nu bloggar här på Modette.se. Programmet är lite som TopModel fast i bloggvärlden. Riktigt roligt program med min uberduktiga chef Josefin Dahlberg som programledare 🙂

Jag var med som sagt för några veckor sedan och spelade in avsnitt nr. 2 som är ute NU där jag coachade tjejerna först med lite tips på hur man får till en bra blogg, instagram, snapchat etc… och sedan satt med i juryn där även duktiga Michaela Forni gästade som jury. Så kul att få se resultatet nu 🙂

Ps. om ni undrar var min outfit kommer ifrån så kommer allt ifrån Nakd.com 

Kolla på avsnittet gör ni nedan 🙂

1 reaktion på “ITGIRLS EPISODE 2 UTE NU!!”

  • Jossan skriver:

    Vart kommer det otroligt fina svarta linnet du hade på snapchat igår (som du hade lånat av Linnea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *