MORNING WALK

 

 

<3

God morgon eller god förmiddag kanske. Hur vackert är det inte att ta promenader här där Phillipe bor?? Gör ju ”träningen” så mycket härligare och lättare när man har en sådan vacker utsikt att kolla ut på längs heeela promenaden. Som sagt, det är verkligen något speciellt med Göteborg! När jag & Phillipe blir äldre och vi skaffar en familj kommer jag definitivt vilja köpa sommarhus här <3

Just nu sitter jag i deras kök och Phillipe står och lagar en sen frukost åt oss, strax bär det av in till stan för att köpa trosor haha, jag ska ha på mig ett par vita byxor idag och jag packade inte med mig några vita trosor… :/ Sedan ska vi gå på en studentmottagning till Phillipes kusin som tar studenten idag och efter det bär det av till Bar Himmel som har premiär öppning idag 🙂

Btw, STORT GRATTIS till alla som tar studenten idag!!!!!

Hörs senare, puss <3

 

8 reaktioner på “MORNING WALK”

 • ISA skriver:

  men jäklarrrrr vad härligt! västkusten blir mer och mer lockande ju äldre jag blir! haha sommardrömmen <3

 • Eva skriver:

  Så fina bilder! Tycker absolut du ska satsa på en sångkarriär som du nämde i podden! Trist det ej går att kommentera på din mammas blogg.

 • Cassandra skriver:

  Ni kan ju vara SVERIGES snyggaste par

 • hella skriver:

  Hudfärgade funkar bättre om du inte vill att de ska synas! Underbar promenad för en underbar tjej! 🙂

 • anette skriver:

  Ni är såååååååååå fina ihop och var rädd om kärleken.

 • Marie skriver:

  Wow, ni är så otroligt fina tillsammans. Puss på er 🙂

  Men Bianca (som den modetjej du är) ALDRIG vita trosor under vita byxor och ännu värre aldrig vit BH under vit blus. Big no no!!! Då ska det vara hudfärgat eller möjligen ljust rosa. Annars syns det så jäkla tydligt under det vita. Så nu…satsa på hudfärgat under det vita.

 • Louise skriver:

  Så fina foton 🙂

 • Karin skriver:

  Så härligt!
  Så fina ni är ihop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *