GRILL FEST

Grillfest med mina favoriter igårkväll <3 

Igår hade jag en sådan slapp dag med stort S när man endast ligger i soffan hela dagen, småäter och kollar serier på datorn. Alltså sååå skönt att ha en sådan dag ibland. Gick dock ut på några små promenader med Dino men mer än så rörde jag mig inte haha.

När mamma sedan kom hem och joinade mig i slapphetens tecken i soffan så ringde det på telefonen och det visade sig vara Melina (Olivers bästa tjejkompis som är som min syster) som berättade att dem var påväg hem till oss med hela gänget och 4 påsar mat och vi nu skulle grilla! Ett ”tjohoo” brast ut av mig och mamma och direkt började vi städa och och satte på oss ”normala” kläder haha.

Jag ÄLSKAR när folk dyker upp här hemma som igår, helt spontat! Det blev en otroligt grym kväll, och spontana kvällar är dem BÄSTA kvällarna! Vi alla hjälpte till med maten, lyssnade på musik, snackade om allt mellan himmel och jord, hade lite allsång, berättade spökhistorier, öppnade upp oss, skrattade som aldrig förr (som man alltid gör med det här gänget), badade i havet & i bubbelpoolen… Ja ni hör ju, en magisk sommarkväll helt enkelt! Jag älskar dessa människor! Dem enda som saknades var Oliver & Phillipe 🙁 Det bästa med våran familj är att alla vi syskon umgås så mycket med varandras vänner vilket inte är så vanligt kanske (eller?!) och vi har så sjukt roligt tillsammans!!

Kvällen avslutade runt vår egna lilla brasa där vi tillslut började dansa allihopa haha!

Tack alla för en grym kväll <3

 

 

2 reaktioner på “GRILL FEST”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *