KIM K

Något jag älskar med när Kim Kardashian fött barn, hennes mode efter varje förlossning har varit On Point!! Hon vet verkligen hur hon ska klä sig efter hennes kropp hon, dock inte så svårt för henne då hon har råd med ALLT och har ett helt jäkla team som hjälper henne, dröm!!

Jag är en av dem som verkligen gillar familjen Kardashian, oavsett vad folk säger om dem. Jag älskar deras humor, hur ärliga de är i deras tvprogram, det starka familjebandet dem har, stor inspirations källa när det gäller smink, hår & mode men främst också hur dem hyllar den kurviga kroppen. Det är ju inprincip dem som fått den ”kurviga” kroppen att bli modern & ”accepterad” i ett samhälle då modell smala tjejer är det dem flesta eftersträvar mot. Dem har ändrat en hel del på den kvinnliga kropps synen hos tjejer/kvinnor och det uppskattar jag väldigt mycket iallafall! Vet att exempelvis Demi Lovato har tackat dem hos Ellen Degeneres för att det var tack vare dem som hon lärde sig uppskatta sin kurviga kropp och kom ur sin ätstörning 🙂

Iallafall, jag dör för Kims outfits just nu!!

Nu ska jag fixa mammas hår till hennes gig ikväll och sen in till stan för ett ärende, efter det är hem igen för mys med Dino 🙂

Puss!

 

2 reaktioner på “KIM K”

 • Mimmi skriver:

  Hej Bianca! Vill först och främst tacka för en suberbra blogg! Man får alltid ett leende på läpparna när man läser dina inlägg 🙂 (förutom lite mer allvarliga inlägg förstås…)

  Jag tänkte fråga dig om en klänning du har på dig på en bild på instagram. Det är en bild för ca 2(?) veckor sen, där du står med Alexander, i en vit kort klänning/tunika med snörning på bröstet och ett band runt midjan. Vet du vilken jag menar? Jag har iallafall letat efter den ett jäkla tag nu, har du lust och säga vart den är köpt? 🙂

  Ha en bra kväll!

  • biancaingrosso skriver:

   HEj! Tack för dem fina orden, det värmer 🙂
   Den klänningen är gammal och är ifrån Lindex 🙂 Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *