SUMMER DRESSES

Soon in my wardrobe <3

Hallå i stugorna! Bilderna ovan är några bilder ifrån förra året när jag tog bilder för DryLake sommarkollektion som är ute nu. Jag har ju redan visat er ”proffsbilderna” men här är några till som inte kom med i förra inlägget 🙂 Jag älskar ju deras kläder så det var super roligt att få vara deras modell för denna fina kollektion som är så stor btw! Längtar tills kläderna kommer till mig så jag får bära dem denna sommar <3 Ni hittar deras kläder exempelvis på Nelly.com och liknande hemsidor & i mammas butik MiNilla på Fleminggatan 69 🙂 

Idag har jag legat ute och solat hela dagen och lyssnat på Benjamins nya singel som kommer ut NU på fredag (!!!!) Den är så galet bra va!! Även Molly Petterson Hammars singel som Benjamin skrivit som kommer ut på fredag också (!!!) OCH en låt han skrivit till en stor artist i Finland som han släpper som singel snart troligtvis!! Min talangfulla bror! Alla mina favvo låtar är dem låtarna han skrivit <3

Har verkligen haft en slapp helg men det har varit skönt att verkligen få egen Bianca tid denna helgen med främst mig & min hund här hemma och få koppla av. Jag har riktiga hektiska veckor framöver så detta var enda tiden att riktigt få vila ut. Det behöver man också 🙂

Ska snart ut på en promenad med Dino så han får springa av sig, sen ut på en joggingtur runt vatten & sedan dra till matbutiken och handla lite middag.

Hörs senare, PUSS <3

 

11 reaktioner på “SUMMER DRESSES”

 • OJ skriver:

  Bassäng bilderna är finast, bra färg komb. The girl next door.

 • Johan skriver:

  Snygga klänningar.

 • Petra skriver:

  Nu blev man nyfiken på vem din talangfulla bror har skrivit åt i Finland, jag bor själv i Finland och jag gissar på Isac Elliot

 • Sofia Essen skriver:

  Wonderful photos, gorgeous outfits, and such a beautiful model!

  Have a great week 🙂

  -Sofia

 • Majsan skriver:

  Både du och klänningarna är skiiitsnygga =))
  Önskar dig en toppensommar!!!

 • Jean skriver:

  Haaaj!

  Gillar verkligen dig och er familj men varför måste du alltid skriva dina inlägg med att din mamma, pojkvän, bror, pappa är världens bästa på allt?!

  • biancaingrosso skriver:

   För att jag tycker att dem är bäst på det dem gör! Vilken negativ och konstig kommentar….

   • Mona skriver:

    Hej Bianca! Håller verkligen med dig om att kommentaren som ”Jean” skrev är minst sagt konstig… Jag har så svårt att förstå människor som är negativa och stör sig amdra, ödslar sin tid med att läsa bloggar mm. Jag tycker det osar avund om sådana kommentater och hoppas och tror att du inte bryr dig om dem. Tänk på att alla vi andra som följer dig tycker du är grym och att det är superkul att du har det bra och är glad och stolt över dina nära och kära. Det är ju så alla vill ha det! Ser fram mot att följa din karriär i olika media framöver! Kram

   • Mona skriver:

    Verkligen konstig och onödig kommentar av ”Jean”… Kommer aldrig förstå mig på folk som stör sig på vissa saker men ändå lägger ner tid på dem… Det är ju jättemysigt att du tycker att din pojkvän/mamma/pappa/brorsa/hund mm är världens bästa! Negativa kommentater tolkar jag bara som avundsjuka… Hoppas du inte bryr dig om dem, Bianca och fortsätter att skriva från ditt hjärta. Kram.

  • Men skriver:

   Alltså inte alla familjer kommer överens, är familjen positiv till varandra så får man väl glädjas. När mina föräldrar dog lämnade dom en tomhet som inte går att beskriva så high five mina föräldrar.
   Skall bli kul och kolla på Wahlgrens, så de så.
   Kul att Benjamin tillför musik Sverige lite nytt och mer ärlig musik, inte bara dessa likartade smygrappare som hörs på radion.

 • Emma skriver:

  Hej Bianca!
  Insåg efter jag tittat klart på let’s dance att vilken liten värld vi bor i.
  Jag tittade på instagram, bland annat din, din pappas och fick då se din pappas frus instagram (Nej inte stalker, utan bara uttråkad så man bläddrar utan att tänka haha).
  Och där ser jag att Åsas son, Anton som JAG vet vem det är. Kan inte säga att jag känner men mina vänner ifrån gymnasiet är vän med honom så man vet vem det är vill säga. Och att ni är styvsyskon, jag gick i taket haha. Tyckte det var häftigt 🙂 Jag är från Västervik dessutom, vilket han bor i nu har jag förstått det som? Liten stad så här vet man vem alla är haha. Haha vet inte riktigt, men jag tyckte iallafall det var en rolig grej 🙂

  Vill för övrigt säga, suttit bänkat framför tvn hela let’s dance. Är 20 snart 21 år men här satt jag varje fredagskväll. För att jag tyckte du var en så härlig tjej. Blir så arg när folk skriver elaka saker på sociala medier eller här på din blogg. Till och med säger det i verkligheten, blir så arg på människor som mår bättre av att lägga dåliga kommentarer. Mobbing. Jag tycker du är jätte trevlig och go! Keep up the good work 🙂
  Kika gärna in på min blogg om du vill se mina fotograferingar på min kompis gravmage och nyfödd foton när tösen kom ut!

  Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *