FAVORITE STORE FOR ACCESSOARIES

Alla mina favvo glajjer köpta hos AtelierVallgatan i Grand Passagen i Göteborg 

Godmorgon! Solglasögon har verkligen blivit som ett beroende för mig just nu, men så är det väl för oss alla när sommaren kikar fram kan jag tänka mig?!

Dessa 4 ovan är mina favoriter at the moment och alla är köpte i Göteborg tro det eller ej. I GrandPassagen (där Tessie ligger) finns en accessoar butik som heter AtelierVallgatan där dem har märkes solglasögon & massa fina smycket som A L L T I D besöker när jag är i Gbg haha! Dem får alltid in det nyaste ifrån min favvo märken och denna gång slog jag till på ett par svarta solglasögon ifrån Dior, jag DÖR FÖR DEM!! Så galet snygga och lätta, och det roliga är att det faktisk är en killmodell 🙂 Dem gröna ovan är ifrån ett svenskt märke ifrån Stockholm som är nytt för mig som heter Monokel Eyewear.

Så ett hett tips om ni är Gbg och går på stan så tveka inte att gå förbi denna butik, ni kommer inte ångra er 🙂

Btw, vaknade tidigt (för att vara jag kl 08.30) imorse och hoppade in i en dusch, tog Dino på en promenad & gjorde i mig i ordning för dagens möte och fitting inför en kampanj inspelning nu på torsdag & fredag. Nu off till ett roligt möte på Italiano Bar 🙂

Puss!

 

1 reaktion på “FAVORITE STORE FOR ACCESSOARIES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *