INTERIOR INSPO

Photos found on WeHeartIt 

Ända sedan jag kom hem ifrån Phillipes nya hus i Göteborg (dem har precis flyttat till ett hus dem byggt detta år och ritat helt själva och det är magiskt) så har jag fått en sådan sjuk craving på att renovera om hela mammas hus haha och köpa egen lägenhet och inreda till perfektion!

Så det jag gör nu för tiden när jag sitter på bussen, ligger i soffan och i sängen innan jag ska somna är att kolla runt på inspiration för inredning at the moment! Love it!!

Btw, älskar appen WeHeartIt!

Nu ska jag strax upp till Mikas kontor för en fitting som sagt.

Puss!

 

8 reaktioner på “INTERIOR INSPO”

 • EmmaL skriver:

  Vad heter du där? På WeHeartIt??

 • ISA skriver:

  men vaa nu blir man ju sjukt nyfiken på deras designhus! haha. Kan tänka mig att det är himla fint!!

 • Victoria skriver:

  Bianca,
  Du är så vacker, och har en härlig blogg med fina bilder! Det finns däremot en sak som stör mig otroligt mycket, och jag tror inte att jag är den enda. Du skriver ”dem” när det ska vara ”de”. Det är jobbigt att läsa och gör att man stannar upp mitt i texten. Om du är osäker på när det ska vara de/dem, använd ”dom” istället, så blir det alltid rätt.
  Ha en bra dag!

 • anette skriver:

  Hon skriver helt rätt,dem så ska det stå.!!!!

  • Isabelle skriver:

   Asså jag kan hålla med om att det är töntigt att gnälla på att Bianca skrivit fel men att försvara med att Bianca har skrivit rätt är ju bara konstigt? Antingen skriver man de/dem eller så skriver man dom. I det här fallet där Bianca har skrivit dem så är det ju faktiskt fel, hur töntigt det än är att påpeka det.

 • Maria skriver:

  Bianca skriver DEM där det istället ska stå ordet DOM!
  Skitskumt…?

  • ul skriver:

   Det skrives de eller dem – men säges oftast i båda fallen dom. Vilket även är helt ok att skriva om man är osäker.
   Subjektsformen är de, objektsformen är dem. Jämför med tex jag- mig, du-dig, eller they-them på engelska.
   Tex De har flyttat till ett hus de byggt /Jag har flyttat till ett hus jag byggt. They have moved to a house they have built
   Inte: Dem har flyttat till ett hus dem byggt /Mig har flyttat till ett hus mig byggt. Them hav moved to a house them have built

   Håller med Victoria o Isabelle om att det faktiskt är lite jobbigt att läsa när det skrives fel. Lite tråkigt att det skall anses så fel att vilja vårda det skrivna svenska språket. Vi är ju ofta så noga med att skriva/prata korrekt engelska .
   Att påpeka att nån har fel på luggen eller hårfärgen är ok, men inte att de stavar eller skriver fel.

 • Mona skriver:

  Till ”fröken” Victoria:
  Snacka om att störa sig på petitesser! Du borde lägga ner tid på att ta itu med dina egna problem än DEM du beklagar dig över hos andra! ./.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *