ME <3 FOOD

Frukost med pappa, Åsa & Phillipe för några veckor sedan dagen efter finalen av Let´s Dance. Här avnjöt vi en frukost på Lydmar Hotel, kanske inte den roligaste frukosten om man jämför med frukosten vi åt på Grand någon vecka innan men den var helt okej 🙂

På ett lunchmöte på Grodan i centrala Stockholm. Jag har faktiskt aldrig ätit där innan, bara suttit på uterservingen och druckit rose innan haha. Men jag tog in deras falafel sallad som faktiskt var as god. Får bli ett återbesök mycket snart 🙂

Denna pizza åt jag för bara någon dag sedan när jag & mamma testade nya pizzerian här på Lidingö som ligger ganska nära Centrum. Det heter Trattoria Dell´isola och det hade faktiskt förvånansvärt goda pizzor, mycket trevligt med ännu ett gött restaurang ställe här på ön. Ett annat bra pizza ställe här på ön är 450 gradi i Käppala, deras pizzor är to die for!

Jag och Linnea gick förbi detta frukstånd igår utanför Saluhallen på Östermalmstorg och blev sååå sugna!! Finns det något härligare på sommaren än en picknick i solen med färska bär?!?!

Ett ställe jag verkligen kan rekommendera som lunch place om ni är här i Sthlm är Wienercafet på Bibloteksgatan. Det har såå god meny och deras bakelser är magi! Dem har en super mysig uteserverings också som skriker Paris känsla haha! Hett tips! Här var jag med pappa & Åsa 🙂

Lunhmöte på kanske Sthlm dyraste och mest bokade restaurang Sturehof för några veckor sedan. Det enda som är gott på denna meny är deras toas skagen… Jag förstår verkligen inte hysterin över denna restaung. Menyn är as svår (kanske för att jag inte äter fisk haha) och det jag har ätit där har faktiskt inte varit bra. Nej vill tyvärr inte betala dem priserna för den maten, då finns det mycket bättre och billigare ställen att gå till i Sthlm!

 

På lunch igår med Vanessa på uteservering på Stureplan (vet fanimig inte vad stället heter haha) Det hade lunchbufé idag för 139kr, väldigt trevligt och gött faktiskt, dessutom spelade dem Håkans konsert i högtalarna vilket bara det gjorde mig lycklig!! Vet inte om dem har buffé där varje men annars har dem en helt okej lunch meny, och om inte annat så väldigt gött ställe att sätta sig med vännerna och ta några glas vin och kolla på alla människor som går förbi, bästa platsen för det haha!

Godmorgon hörni! Tar så mycket bilder på all mat jag äter och jag vet ju att ni gillar när jag ger er lite mat tips här i Sthlm så här ovan har ni några! Ni följer väl mitt matkonto på Instagram där får ni mer av dessa mat tips och recept va?? Om inte så heter den instagram sidan @foodbyfamiglia 🙂

Idag ska jag spela in hela dagen med ett härligt gäng inför sommarkrysset! Kommer vara borta hela dagen så har fixat lite inlägg till er här! Annars så får ni följa mig på Snapchat där jag nog kommer lägga upp en hel del @biancaingrosso1 

PUSS!

1 reaktion på “ME <3 FOOD”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *