BAR HIMMEL PREMIÄR

Bild lånad av Alice blogg

Jag gick dit med min älskling, hans kusin + hennes vän.

Träffade på fina Jennifer som också bloggar här på Modette. Så söt tjej!!

Phillipes snygga syrra Jennifer

Som vanligt hade Jennifer någonting på sig som jag blev avis på haha. Som dessa URSNYGG skor!!! Why Jennier WHY?!

Bad Phillipe ta några bilder på oss… kan aldrig vara seriös tydligen haha!

Chillade lite på trappan med Alice, bilder lånade av hennes blogg åter igen. Älskar när ens vänner bloggar haha!

Om ni undrar var ifrån min outfit kommer ifrån så kommer svar här:

Jeans Topshop – Top Brandy Melville – Jeans jacka Acne – Skor Zara – Väska Fillipa K – Halsband Nakd.com 

Det blev så varmt efter ett tag (dåligt val att välja en hel outfit i jeans…) så var tvungen att sätta upp håret. Passade dock looken he he. Bilder även här lånade av fina Alice . 

Äntligen har jag funnit denna sköna brud Alice ifrån Göteborg så nu har jag äntligen en vän jag hänga med när jag är i Gbg haha! Och som jag tjatat om nu så har hon en grym blogg på Nouw som jag tycker ni ska följa HÄRAlltid skönt när man inte är den enda som tar bilder så man kan sno av varandra för mer material haha!

Kvällen innan jag åkte hem ifrån Gbg förra veckan så var det premiär öppning för den bästa uteserveringen i Göteborg nämligen Bar Himmel. Magiskt ställe med grym utsikt över hela Avenyn! Phillipe hade inbjudan och tog med mig som +1 (ombytta roller för en gångs skull haha). Jag hade en otroligt grym kväll och än en gång så älskar jag alla Göteborgare, dem är bara för jädrans goa!

Hade lite smått ångest början av allt mingel, klarar inte av för mycket mingel ibland plus att det var en hel del stirrande där ett tag… Göteborgare när dem fått i sig lite dricka haha… Annars så älskar jag Göteborgare för dom vågar alltid komma fram och säga hej, i Stockholm är folk för blyga eller för stolta. Jag vette fasen om jag hade vågat dock men jag uppskattar det så mycket när ni kommer fram, gör mig endast så glad att få träffa er <3

Återigen, saknar Göteborg redan så mycket så TUR det att jag åker tillbaka redan nästa vecka <3

Puss!!

 

3 reaktioner på “BAR HIMMEL PREMIÄR”

 • Isabelle skriver:

  Hej! Lite random fråga kanske men vill bara höra vad du tycker.. Min pojkvän har blivit inbjuden till en midsommarfest ute på Västkusten (en ö) med ca 60 pers både tjejer o killar. Jag känner ingen där & så därför blev jag ej medbjuden. Skulle det vara rimligt att min pojkvän tar med mig? Som +1 liksom? Eller blir det as stelt om jag åker dit o känner ingen.. Vill såklart fira med min pojkvän på midsommar och om han blivit bjuden på en sån stor fest på en ö så är det klart att jag vill med.. Min pojkvän är dock lite kritiskt till att jag skulle följa med, p.ga att jag inte känner någon (känner dock 2st killar helt ok)o att jag skulle ha tråkigt. Känner mig ledsen att han resonerar så, för trodde det var uppenbart att man vill fira midsommar tillsammans. Är det förståeligt att jag känner såhär? Är det rimligt att han inte ”vill” bjuda med mig? Skulle vara så otroligt tacksam om du svarade<3 din blogg inspirerar mig så mycket! Du är så fin verkligen och verkar så sjukt snäll och rolig!
  Kram kram

  • Marie skriver:

   Hej Isabelle!
   Men jag känner bara att jag måste skriva,

   Jag tycker att din pojkvän har ingen förståelse, det är ganska mycket folk som du inte känner. Det skulle vore bättre att ni firar med era nära vänner så man blir inte utanför eller känner stelt.

   Ta ett snacka med din pojkvän och förslag att ni kan samla ihop era egna gäng att fira midsommar, det är bästa som man finns att dela midsommar med någon man tycker om och fira med nära vänner eller familj.

   Stor kram på dig !!

 • Vilma skriver:

  Hej:) Så fin jeansjacka! Jag undrar vilken storlek du har i din jacka då jag tänkte beställa en men inte vet vilken storlek jag kan ta:) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *