SUPER FUN DAY

As rolig dag med dessa!! Spelade in roliga inslag för Sommarkrysset som ni kommer få se nu i sommar!! 

Hallå där! Herregud vilken härlig dag jag har haft! Fick inte ta sådär jätte mycket bilder och hann knappt ta bilder då vi filmade heeeela dagen så detta ovan får vara bättre än inget för nu, Victor tog massa foton med hans kamera som jag får sno när jag han lägger upp dem istället 🙂

Jag, Ellen Bergström & Samir & Victor spelade iallafall in en jätte rolig grej idag för Sommarkrysset som ni kommer få se massor av i sommar. Vi gjorde verkligen såå mycket skoj och jag känner bara så mycket längtan till Midsommar efter denna dag haha, kan ni kanske lista ut vad vi gjort?!?! Ni som följer mig på Snapchat (biancaingrosso1) kanske förstår mer vad vi gjorde ?!

Så kul med mig och Ellen för vi klickar så jäkla bra ihop, om det är någon jag ska starta podd med är det lätt hon! Eller vem skulle ni vilja se mig padda med?

NU ska jag ut och springa, hämta ett paket med kläder ifrån Nelly.com och sedan städa i mitt jäkla rum som jag sagt nu varje dag att jag ska. Min garderob ser ut som SKIT och jag hittar ingenting alls så måste ta tag i den ASAP!! Jag skulle egentligen gått på en super härlig blogg middag för Linda Hallberg som har designat sin egen GlossyBox och när jag kollar på Snapchat så ser det super mysigt ut! MEN krockade med dagens schema och det blir hemma kväll med Dino, lika mysigt det <3

Hörs senare!

 

3 reaktioner på “SUPER FUN DAY”

 • Johanna skriver:

  Du och Benjamin eller du och Linnea bör starta pod ihop

 • kajsa skriver:

  Hej Bianca!

  Jag gillar din blogg jättemycket och det är roligt att du har börjat blogga igen på riktigt efter LD. Men en sak måste jag säga och det är något jag har märkt. Ditt språk, du borde kanske vårda den lite bättre och försöka undvika svordomar som möjligt. Visst får man svära ibland men du gör det ofta och det märktes under intervjuerna efter dansen i programmet också. Det kanske är en omedveten grej men det känns bara lite knas med ett inlägg med en massa svärord. Menar inte något elakt med det. 🙂

  • Mona S skriver:

   Och så dessa pekpinnar igen… Kajsa, de behöver inte ”uppfostra” eller tillrättavisa hur en annan person talar eller skriver. Det är inte din eller någon annan av oss bloggläsares uppgift. Antingen läser/lyssnar man och tycker om det men om man stör sig på något så låter man bli. Men man kritiserar INTE.
   Dessutom är ”svordomar” nästan en del av svenska språket idag. Mer eller mindre alla svär lite här och där och det är helr accepterat. Hur du själv pratar och uttrycker dig Kajsa är din sak – och du behöver inte svära. Ingen kommer att lägga sig i det. Jag lovar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *