LINNEAS BIG DAY TOMORROW

Linnea med hennes tvillingsyster Maja på Lundsberg förra året. Eftersom att Linnea gick om så är det därför hennes tur imorgon!!

Världens finaste par! Älskar dessa så mycket <3

Jag och bästa Linnea! Imorgon är din dag och gud vad det ska firas!!

Jag hade på mig min vackra vackra klänning ifrån Kay Senshai !!

Benjamin med Linneas & Majas fina pappa. Han tar nog priset för världens bästa pappa, han gör verkligen allt för sina flickor och hans sätt att älska dem är så fint <3

Fick låna Majas studenthatt där ett tag haha! 

Imorgon är det dags för fina Linnea att ta STUDENTEN!! Så stolt över henne! Såhär ovan såg det ut förra året när hennes syster tog studenten på Lundsberg och vi alla var där för att fira henne, nu som sagt är det din tur Lin <3

Sitter just nu i soffan och ska alldeles strax hoppa in i en dusch, packa en väska så jag bara kan gå upp och hoppa rätt in i en taxi imorgon och SEN gå och lägga mig. Har ju en stor kampanj plåtning imorgon att spela in så klockan ringer tidigt imorgon bitti. Efter det ska jag direkt hem för att göra i ordning mig inför Linneas mottagning (missar tyvärr hennes utspring, tacka fan för snapchat haha)

Väl hemma fortsätter filmandet då vi spelar in reality showen nu så det ska filma mig hela torsdag eftermiddag sen. De följer med mig på Linneas mottagning där vi troligtvis kommer ha det så mysigt med alla hennes underbara vänner och fira fina Linnea.

Efter DET drar vi till Cafe Opera där Benjamin ska uppträda bland massa andra grymma artister så som Miriam Bryant, Frans, Lucas Nord, Smith&Tell, Icona Pop och etc… Det är Dennis Pop Awards som har sin efterfest där nämligen så vi alla ska dit för att supporta Benji <3 Han ska framföra sin nya singel han släpper NU PÅ FREDAG & även en annan låt han släpper om ett tag. Ska bli SÅ kul att se Benjamin på scen live, har inte gjort på sååå länge <3

Ses vi där eller?!?! Cafe Opera 21.00 – gratis entre 🙂 

Godnatt fina ni, puss <3

3 reaktioner på “LINNEAS BIG DAY TOMORROW”

 • Cindy skriver:

  Vad fina ni är och grattis! Linneas pappa och Benjamin har likadana ansiktsdrag på just det där fotot (i verkligheten vet jag ju inte hur det är

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Jag tycker också om när studenter tar/ har utspring. Det är fin natur på många ställen i Stockholm tycker jag. Ja, jag kommer och hör på Benjamin Wahlgren när han ska sjunga. (Café Opera. Kl 21.)

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser man i epostadressen, som jag brukar skriva.

 • Jisses skriver:

  Ni e så snygga…ett krav att skriva sanningen, det finns lite drag av Emilia Clarke i Linneas ansikte men hon har också en väldigt lugn o stark blick, terapeutisk. Borde satsa på det. Ni e kul, hoppas på mys med Wahlgrens lite som en dansbands skiva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *