NEW FAVORITE

My new obsession!!

Godmorgon vänner, eller min morgon startade redan 06.00 imorse…. än en gång, jag kan INTE gå upp på morgonen! Det är banns mig det värsta jag vet att gå upp ur sängen på morgnarna! Vill ju bara ligga kvar till 11.00 varje dag haha. Men som sagt plåtning idag så var bara att slänga mig in i duschen och försöka vakna till liv.

Men tillbaka till bilden ovan. Denna macka är min nya craving jag fått. Jag är ju sån som förälskar mig i saker och när det gäller mat så föräter jag mig på det och sedan går vidare till ny förälskelse. Just nu är det alltså dansk rågbröd som du rostar, på med philadephia (snåla för guds skull inte) en klick keso på, lite olivolja & salt över detta, en tunn skiva tomat, några skivor rädisor & det bästa på mackor = krasse!! MUMS!! Det gött med några skivor frukt vid sidan av också för sötman och sen är du hemma! Bästa frukosten/mellanmålet.

1 macka var lite för lite dock, hade gärna tryckt i mig 5 till 🙂

Bye, bye – hörs senare <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *