DAY 2

Godmorgon! Vilken härlig kväll vi hade igår, Linnea var SÅ FIN på sin studentmottagning & Benjamin var MAGISK på hans spelning igår!! Så stolt över dem båda <3 Allt dokumenterades till reality serien som kommer ut i höst så ni får se mer där 🙂 Kul va?! 

Idag är dag 2 av plåtningen och idag är det jag & Elsa Ekman som kör tillsammans! Jag får ju som vanligt inte berätta exakt vad det är eller så men kan säga att det är nog min största plåtning & kampanj hittills i min karriär 🙂 

Just nu sitter jag & blir fixad med hår & make och ska strax börjar plåtas och kamerateamet är med även här 🙂 

Hörs senare under dagen, puss!! 

4 reaktioner på “DAY 2”

 • Agnes skriver:

  Heej! Tänkte bara höra vart klänningen som du har på dig på de två sista bilderna är ifrån! 🙂

 • Matilda skriver:

  Åh var kommer klänningen ifrån?! 🙂

 • Matilda Berlin skriver:

  Hej Fina!
  Jag måste bara säga att du gjorde ett så fantastiskt ”bra jobb” med ofiltrerat-podden.
  Jag har aldrig tyckt något speciellt om dig (missförstå mig verkligen inte) men podden visade verkligen en annan sida och nu fullkomligt älskar jag dig =)
  Du är helt fantastisk!
  Kram

 • Kanon skriver:

  Denna Ramlösa reklam som stänger sidan i ett.

  Du har ett helt annat lugn över dig idag än innan let´s dance.
  Nice.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *