BEST SHOOT EVER

Bästa fotografen och snyggaste kollegan för dagen Elsa <3 

Hallå på er! Klockan är 18.00 och inte förräns NU är jag helt ledig och kan sätta mig ner och skriva ett inlägg till er. Hinner dock inte gå igenom och lägga upp bilderna ifrån idag för vi ska till student mottagningar om typ 4 minuter så har liiiite bråttom!! Men kampanj plåtningen/filmen är iallafall klar nu efter 2 FANTASTISK dagar!! Herregud så roligt jag har haft och vilket team som varit med och jobbat med oss!! Tack till alla er <3 Ni fick mig att känna mig sååå bekväm där framför kameran, speciellt världens bästa fotograf Fredrik Etoall som har grymmaste energi som sprider av sig direkt till modellen vilket är såå viktigt!!

Så roligt att få plåta med Elsa Ekman idag också, snyggare och proffsigare brud får man ju leta efter…! Galet!! Igår filmade jag med Victor Friskt och idag med Elsa (några fler som är med också..) Grymma människor!!

NU tjatar alla på att jag måste stänga ner datorn!! Ses på Instagram och Snapchat ikväll då <3

PUSS!

 

3 reaktioner på “BEST SHOOT EVER”

  • Majsan skriver:

    Herrejävlar vad snygg du är!!!!

  • Hanna skriver:

    Hej !! Nu är ett nytt inlägg uppe på min blogg ❤️ Där skriver jag om allt från mode , livsstil , åsikter , osv . Jag är oxå modell / ansiktsmodell för olika ❤️ jag uppdaterar min blogg med minst 1-2 blogginlägg varje dag !! Så in och kolla !

  • Emelie skriver:

    Så snygg! Undrar vart din kofta är ifrån den ser så skön ut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *