BUTCHER´S MARKET

 

Hahaha asså Benjamin på denna bild…!!

Godaste burgarna i Göteborg, Butchers Market <3 

OKEJ! Tro mig när jag säger detta, jag KAN mina burgare! Jag har käkat så mycket burgare att jag inte vet vad och jag absolut ÄLSKAR hamburgare sååå mycket <3 Och eftersom att jag ofta är i Göteborg så har jag och Phillipe testat på en hel del burgare där genom dessa 2 år så har jag hittat MIN burgare!! Denna gudomligt mega J*VLA goda hamburgare hittar ni på Butcher´s Market som ligger på Storgatan 47  vilket typ ligger på avenyn så väldigt centralt!

Det jag längtar efter mest (förutom Phillipe då) när jag här i Sthlm och vet att jag snart ska åka tillbaka till Gbg är denna burgare haha! Godare burgare än dessa hittar man sällan, denna är faktiskt den godaste jag nånsin ätit, det höll tillochmed både Linnea & Benjamin med om! Mina andra favoriter där är deras Nutella&Banan Shake som är MAGISK, tryffel mayon till pommesen + deras chicken sticks = YUM!!

Så nu vet ni vart ni ska gå 🙂

Idag då, vad händer idag en lördag som denna? Phillipe kom hit igår kväll och vi har inga direkt planer idag förutom att vi ska till Summerburst senare ikväll med Benji & Linnea, riktigt taggad!!

Hörs senare då vänner, puss <3

 

 

5 reaktioner på “BUTCHER´S MARKET”

 • Jessica skriver:

  Hej!
  Vet du vart Linneas jeans är ifrån, så sjukt snygga. Om du inte vet kan du fråga henne? ❤️❤️❤️

 • Malin skriver:

  Hej, du såg ut att trivas bra i fina Gbg (min hemstad). En fråga, du har på dig en jättesnygg vit lång kofta på studentfirandet på Pernillas blogg. Var kan man få tag i den? Kram

 • Jessica skriver:

  Hej!
  Vet du vart Linneas jeans är ifrån?, så sjukt snygga. Om du inte vet skulle du kunna fråga henne?

 • VASSE skriver:

  Linnea ser ut att behöva en lite motorcykel, tufft klädd för en kväll med Benjamin längst stranden i låg fart.
  Hamburgerbröder ni har ser ut som fastlagsbullar.
  Hur man än lägger på eller kladdar blir det alltid nåt som saknas på en hamburgare.
  Biff, Bröd, salladsblad, inlagd gurka, halvsöt dressing, lite ketchup på bottenplattan, glacerad lök, ost, men bacon känns svår tuggat för maggen.
  Jureskog nått på McDonald kladdade till det med sur dressing och egen ketchup, han floppade over there.
  När får vi se Benjamins burgare på Burger King eller nått.
  Synd om om tjejen som blev våldtagen på Summerburst.

 • Frida skriver:

  Vart är din svarta tröja ifrån? Den ser ju gudomligt skön ut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *