OUTFIT

Byxor Zara // Blus BrandyMelville // Klackar Nelly.com // Väska Club Monaco // Hårboll på väskan Michael Kors // Hatten är Benjamins 

Inte världens bästa bilder för ett outfit inlägg haha! Men tog dessa snabbt med mobilen innan vi skulle till Linneas student mottagningen i förrgår och skulle egentligen bara ta till instagram men tänkte att varför inte visa det här också 🙂 Fick massa frågor på vart allt kom ifrån så nu vet ni! Jag har XS i allt om ni undrar också.

Just nu sitter jag hemma med familjen som är mätta och belåtna efter en lunch här ute på Lidingö. Vi var och kollade på Theos fotbollsmatch imorse och sen drog vi alltså ut till Ekogården (som ligger nära där vi bor) och åt en super mysig och god lunch tillsammans, tog en liten promenad i ”skogen”, klappade på hästarna i hagen och hade det sådär oplanerat härligt!

NU är det duschen som ropar, sen ska det väljas outfit till kvällens summerburst fest, kan ta tid haha…!!

Puss!!

 

3 reaktioner på “OUTFIT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *