SUMMERBURST FROM MY PHONE

Bild lånad ifrån Google

So much yesterday with these amazing people <3 

MY GOD vad roligt jag hade igår!! Jag älskar ju festivalen då man får dansa så mycket man vill, sjunga med till hundratals låtar man kan texten till, känna glädjen hos alla tusentals människor som är på plats för exakt samma sak som du är – att dansa, sjunga och bara HA KUL!! Och jag var där igår med bästa människorna också <3 Dem enda jag saknade var Oliver, Melina & Jacob!

Tur med vädret hade vi också då det var sol hela kvällen, lite kallt emellanåt (ni vet svensk sommar, det är endast varmt där solen skiner) men då var det bara att börja dansa så försvann den kylan väldigt fort!

Jag drack endast 2 glas vin igår (jag har ju alltid roligare utan dricka) så mår prima ballerina idag. Kanske också beror på att vi valde att åka hem och äta direkt efter festivalen istället för att fortsätta att gå ut, smart val såhär i efterhand! Stockholm har ju inte världens största nattklubbar heller och hela Stockholm skulle ut till samma ställe typ så kunde bara tänka mig hur folk som var ute (värsta jag vet är ju att trängas på nattklubbar) så det blev pasta, godis & glass hemma 🙂

Längtar redan till Summerburst 2017!!

Om ni undrar var min outfit kommer ifrån så kommer det här:

Skor Nelly.com // Byxor Topshop // Top ifrån en butik i Nerja // Jacka Zara // Väska Rebecca Minkoff // Solglasögon Rayban // Hundhalsband (hehe) Nakd.com 

Nu har vi precis ätit en seeeen lunch här hemma och killarna ligger just nu i soffan och kollar matprogram medan Linnea myser med Dino & jag snackar med er. Snart ska vi in till stan och fortsätta äta 🙂

Hörs senare som vanligt, PUSS!

 

5 reaktioner på “SUMMERBURST FROM MY PHONE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *