CHILL SUNDAY

Jeans Topshop // Tröja ifrån mammas butik i Mood Gallerian // Väska Rebecca Minkoff // Skor Ash

Jag orkar inte hur snygg denna kvinna är! INGEN klär sig bättre än henne <3 Om ni undrar så är hennes outfit härifrån:

Skor H&M // Shorts (gamla) // Tröja Benjamins // Jeansjacka Zara // Halsband ifrån mammas butik MiNilla

Haha ser dem inte ut som ett kärlekspar dessa två?!

Jag och Benji var ju också tvungna att posera som ett kärlekspar 🙂

Vi åt på det jätte omtalade sushi stället Yumi vid Östermalmstorg och jag beställe in Tempura Rolls som vanligt, det är ju det enda jag kan äta när det kommer till sushi. Det var super gott men INGEN slår Thai House (ligger på Nybrogatan) tempura rolls!!! DEM är magiska!!

Efter sushin satte vi oss på Wienercafet och fikade lite 🙂

Godkväll! Sitter just nu nersjunken i soffan med Theo bredvid mig som kolla fotbollen och jag sitter med datorn i knät och bloggar. Mamma & Phillipe står i köket och lagar tacos som står på menyn för kvällens familje middag här hemma & Benjamin & Linnea är påväg hit. Älskar söndag kvällar hemma <3

Idag iallafall vaknade vi lite senare än vanligt (kanske förståeligt efter gårdagens fest) och bestämde oss då för att vi ville dra oss in till stan och käka lunch. Efter några minuters velande i bilen om vart vi skulle gå & äta (som aaaaalltid) blev det tillslut sushi då vi alla var sugna på tempura rolls haha! Det blev som sagt YUMI på Östermalmstorg där vi satt ett tag och åt tills vi tillslut blev sugna på dessert. Då traskade vi vidare till Wienercafet på Bibloteksgatan för lite söta läckerheter. Däremot blev vi liiite besvikna då det mesta var lite för torrt och vår servitör var såå konstig.. Kunde inte menyn, sa att allt var slut fast det inte var det, glömde typ allt vi beställde och såg sjukt irriterad ut hela tiden.

Stockholm är verkligen TOMT på söndagar inne i stan. Knappt en käft liksom, alla kanske dock är bakis ifrån gårdagen?! Vi drog iallafall hem ganska direkt efter vår fika och jag & Phillipe la oss i soffan och kollade film tills vi åkte iväg och handlade mat inför kvällen. Haha söndagen har alltså bestått av att äta och handla MAT! Det söndagar ska bestå av kanske 🙂

Hoppas ni alla får en grym söndag kväll så hörs vi mer imorgon <3

 

10 reaktioner på “CHILL SUNDAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *