OFF TO FRANCE

On my way to France…

Hej på er!! Sitter just nu på flygplatsen i Amsterdam för att mellanlandning innan vi flyger vidare till Bordeaux i Frankrike. Jag sitter här med ett riktigt gött gäng och närmsta 2 dagarna blir riktigt händelserika. Kan ni gissa vad vi ska göra…..?!?! Vi ska dit för att spela in Fångarna På Fortet!!! Så kul!! Jag hade ju RIKTIGT roligt förra gången så hoppas på ännu roligare denna gång 🙂 Vet iallafall att jag kommer vara på fortet med min bästa Toni Prince så tråkigt blir det iallafall ikke!

Helt säker på att jag kommer åka därifrån iallafall med värdens adrenalin kick!

Ingen aning hur vårt internet kommer vara där men hoppas på att det funkar så jag kan uppdatera er ofta där nerifrån.

Om inte annat så får ni följa mig på Instagram @biancaingrosso & Snapchat @biancaingrosso1 där jag säkerligen kommer uppdatera massor 🙂

Nu ska vi strax boarda plan nr 2! Hörs i France, puss <3

 

 

12 reaktioner på “OFF TO FRANCE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *