HELLO SPAIN

Hello from S P A I N !! 

Godmorgon mina vänner!! Ä N T L I G E N är jag i Spanien med heeela tjocka släkten! Vi är hela 25 pers som är här nere för att fira midsommar hos mormor & morfar i Nerja 🙂 Ska bli sååå mys! Och äntligen kan vi garanterat veta att vi får en somrig, varm och solig midsommar haha! Typ endast därför vi är här haha, nääe för att mysa med mormor & morfar också såklart som bor här mer eller mindre året runt.

Vi kom hit igårkväll och blev bjudna på middag ute i trädgården och somnade ganska direkt efter det. Hade tänkt blogga igår men nätet här verkar inte vara det bästa (väääärsta jag vet haha) men nu har alla dragit ut & solat så nu har jag nätet för mig själv, verkar funka bättre då.

Började dagen med en liten promenad med Dino, åt frukost på altanen och nu ska jag strax ut och sola och få lite färg 🙂 Ikväll kommer resterande 19 personer hit! Ska bli intressant att se hur 25 personer funkar ihop med olika viljor & massa barn funkar ihop, kommer nog bli en hel del småtjafs kan jag tänka mig haha!

Puss!

5 reaktioner på “HELLO SPAIN”

 • Cindy Östman skriver:

  ÅH va kul! Jag ska också vara i Nerja över midsommar hos min morbror som bor är. Har du några tips på vad man kan göra där?

  Kramar Cindy 🙂

 • ISA skriver:

  åh vilken underbar himmel! ni får nog sol på midsommar iallafall, hoppas det blir en fantastisk vecka <3

 • Mia skriver:

  Hur bor ni när ni är så
  Många, ni kan väl inte bo hos mormor/farmor pch morfar/farfar

 • Anna skriver:

  Men ååh så mysigt att fira midsommar med hela släkten! Extra kul också att ni gör det nere i värmen! 😀

 • Sofia skriver:

  Typiskt då ju att det ska bli soligt och varmt i Sverige på midsommar 😉 Men Spanien är ju inte helt fel heller!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *