LIKE A DREAM

Kan inte förstå hur vackert det är här?!?! 

Det är inget ”jobbigt” att ta en promenad till matbutiken här, det är något som ett säkert iallafall. Jag menar T I T T A bara hur vackert det är här!! Helt galet och SÅ Instagram vänligt haha! Jag och Linnea tog bilder som galningar och tänkte att jag skulle dela med mig av några av de till er 🙂

Det blev en mycket fräsch lunch efter vårt matinköp i butiken som ni får se snart. Det tar E V I G H E T E R att ladda upp bilder här hemma så får dela upp inlägget i 2 delar.

Idag har varit en väldigt slapp dag på hemmaplan. Bara solat, badat i poolen, tagit några promenader med Dino, handlat mat som sagt &  bara hängt. Ganska skönt att bara ”landa” såhär första dagen på en semester. Ikväll kommer det ju sjukt mycket folk hit och då blir det full rulle kanelbulle hela dagarna..!!

Hörs snart, PUSS!

 

5 reaktioner på “LIKE A DREAM”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *