A NIGHT IN GBG

Dessa 3 <3 Vi har så sjukt roligt tillsammans! Här redo för en middag på restaurangen LIPP som ligger på Avenyn för att sedan dra oss vidare ut på utgång.

Väldigt fin inredning hade dem och vi fick ett högbord så alla såg oss, vi älskar ju uppmärksamhet och det viktigaste är att man SYNS (och ni som inte förstår ironi så var detta ett skämt alltså)

Gänget <3

Vi beställde in lite förrätter och allt så väldigt gott ut men tyvärr blev vi väldigt besvikna av allt faktiskt. Mycket smaklöst TYVÄRR!

Lite champagne slinker dock alltid ner

Tänk att vi för några år sedan inte ens kunde krama om varandra (haha) och nu några år senare är vi bästa vänner

Varmrätterna kom in och vi blev tyvärr besvikna där igen 🙁 Jag och Linnea tog in varsin melon sallad som smakade lite konstigt och den enda som faktiskt tog in en helt okej rätt var Benji som tog in en hel kyckling med sås & potatis. Så om ni ska dit så kan jag rekommendera deras kyckling 🙂

Blir alltid lika chockad när jag inser hur snyggt par Linnea & Phillipe hade varit tillsammans haha!

Efterrätterna var dock jättegoda! Så vi gick ett gott avslut på middagen iallafall, och är det kanske inte det som räknas ibland, att efterrätterna är goda haha?!

Linnea lika snygg som vanligt i sin topp ifrån NA-KD, byxor ifrån American Apperal och skorna vet jag tyvärr inte :/

Efter middagen drog vi till Port Du Solei (där min pojkvän jobbar i baren nu i sommar) och festade loss

Lite dricka sådär

Linnea med vår nyfunna härliga vän Alice som dem båda bloggar på Nouw 🙂

Ja hörni! Eftersom att nätet inte vill jobba med mig att överföra bilderna ifrån kameran som jag tog med mig igår när jag vi åt middag så får ni här bilder ifrån en kväll ute i Göteborg för några veckor sedan. En grym helg då det var Summerburst i Gbg och det var sjukt mycket härliga bekanta och nya ansikten överallt, så en helg full med fest helt enkelt! Älskart!

Det blev en grym kväll trots besvikelsen på middagen MEN vi är ju sjukt kräsna när det gäller mat så ni kanske tycker det är jätte gott vem vet 🙂

NU ska jag äntligen stänga ner datorn och ge mig ut i solen (detta inlägg har tagit mig 2 1/2 timme att ladda upp dessa bilder…)

Puss!

8 reaktioner på “A NIGHT IN GBG”

 • Ullis skriver:

  Fina, fina Bianca!! Förnekar absolut inte att Linnea är super snygg, men….har du sett dig själv i spegeln? Du är ju något utöver det vanliga! Du och Phillipe är bara såå fina ihop. Kram

 • N skriver:

  Åh kan inte du övertala Linnea att börja blogga igen? Så himla grymma är ni båda två och fick så mycket insperstion av att läsa era bloggar!

 • Josefin skriver:

  Så fina bilder 🙂

 • anette skriver:

  Ni är så fina allihopa,när kommer din fina kille då?
  Trevlig midsommar till er alla 25-30 pers::)

 • Sill o potäter skriver:

  Ja som ni rolar runt. Linnea e som en midsommarnattsdröm. Du e som en solsken historia med jordgubbar och creme visp. Väldans vad ni ladies förändras hela tiden, sticker fram hakan mer på bilderna.

 • Lotta skriver:

  Hej! Du, och även din mamma tror jag, har ibland skrivit om en restaurang med de ”bästa hamburgarna”. Nu ska vi till Stockholm i helgen men hittar inte just de inläggen… Ngt på F va? Kram

 • Ellen skriver:

  Hej!
  Följer dig på snapchat och såg idag en sån sjukt fin jumpsuit du hade på dig som var beige med ett släp baktill! Jag skulle bara vilja fega vart du köpt den? Det var verkligen jätte snygg!
  Kram

 • Veronica skriver:

  Hej sköning!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *