WORST WIFI EVER

Klänning ifrån DryLake (jag har strl XS) 

Alltså jag får P A N I K!! Jag har suttit sen klockan 09.00 imorse och redigerat bilder på mig i min midsommar outfit som vi tog igår och sedan försök som en idiot och ladda upp bilderna så jag kan visa dem till er här, MEN nätet är helt värdelöst här! Tagit mig 3 timmar att ladda upp denna bild och nu är jag så irriterad att jag ger upp.

Vi hade iallafall en super mysig midsommar här igår och värmen och solsken 🙂 Vi började med poolhäng på morgonen, åt sedan midsommar lunch hos mormor & morfar för att sedan fortsätta hänga vid poolen lite. Efter det fixade vi (jag, Linnea, Benji & Erik) i ordning oss och drog in till stan för middag.

Nu stänger jag ner datorn och låg och lägger mig och solar! Tror det är en kombination med att min dator hackat upp sig och att nätet är sämsta någonsin 🙁 Jobbigt som satan är det iallafall för en bloggare haha!

Puss!

 

 

 

37 reaktioner på “WORST WIFI EVER”

 • EVELINA skriver:

  Det där med wifi kan verkligen vara urjobbigt utomlands, men tror alla vi läsare förstår, så lägg inte ner för mycket tid och energi på att kämpa med nätet. utan njut av semestern i stället 🙂

  Jättefin outfit och låter som att ni haft en toppenbra midsommar!

 • Julia skriver:

  Varför inte besöka ett café med free wifi??

 • CAMILLAESI skriver:

  Aha, vad jobbigt :/ Jag hade inte orkat med det alls, haha.

  Vilken fin playsuit du har på bilden förresten 😀

  Kram<3

  http://camillaesi.se

 • Bella skriver:

  Åh så fin! 😀

 • be skriver:

  vilken dålig ursäkt, kolla på din mamma, hon bloggar för fullt och lägger upp många fina bilder, du har mycket att lära av din mammas professionalism

  • biancaingrosso skriver:

   Jag har mycket mer högupplösta bilder då jag tar bilder med min kamera och det är mycket tyngre för datorn och tar därför extremt mycket tid!! Jag lär mig mycket av henne så ta din dumma kommentar och gå någon annanstans! På min sida accepterar jag inga elaka kommentarer, här sprider vi glädje. Hej!

   • BE skriver:

    Det är varken dum eller elak kommentar, inser verklighet själv, ingen går på din bortförklaring längre

   • Annika skriver:

    Varför mobilbloggar du inte då? Jag gissar att de flesta hellre ser lite mindre bra bilder än inga alls. Om man har bloggandet som ett yrke (dvs du får ju betalt), så bör det postas minst ett inlägg om dagen, tycker jag. Så jobbar de flesta proffesionella bloggare som jag följer. Inte en elak kommentar, hoppas jag att du förstår, men något jag undrat över. <3

 • Hanna skriver:

  Varför skriver du att du har XS? Hur kul är det för dom som har XXL!?

  • biancaingrosso skriver:

   Haha vilken konstig kommentar! Många frågor ofta vilken storlek jag har i mina kläder och därför skriver jag det för dem som har typ mina kropp då kläder ofta sitter olika ifrån olika märken… Så nu vet du det!

 • Evelina skriver:

  Gillar din blogg jättemycket! Vet du var man kan få tag på en likadan byxdress som du har. Superfin och skulle gärna villja ha en sån :). Jag har försökt leta på nätet men tyvärr inte hittat just den.

 • Michaela skriver:

  Hej!
  Vad har du köpt koftan som du har på dig när du fotograferas med dina vänner i studion. Du har den även på ett familjefoto på Pernillas sida.
  En lite längre naturvit kofta som du har vikt upp i ärmarna.
  Har letat efter en sådan länge..:)

 • Petra skriver:

  Men ORKA!!! Blir så jävla trött på folk och deras idiotiska kommentarer.. Man får tycka vad man vill men för det behöver man inte vara spydig.. Om det är så att man inte vill/har problem med bloggandet på semestern, så är det väl ändå förståligt om man inte vill sitta inne hela dagen framför en dator!! Så Bianca njut nu av din semester med familjen och ha det gött!! Kram

 • Ida skriver:

  Hej!
  Jag undrar bara vad ni har för väska när ni flyger med Dino? 🙂

 • mia skriver:

  Kanske vi bloggläsare ska börja fundera på vilka behov vi tillfredsställer genom att slicka i oss kändisarnas värld. Förmodligen en fattigdom i våra egna liv som vi försöker kompensera. Bloggarna o sin sida vill tjäna pengar och sola sig i glansen. Tänk om de inte hade några beundrare? Jävligt trist för dem i så fall.

 • Pia skriver:

  Fortfarande inte wi-fi?
  Längtar efter ett inlägg nu.
  Pöss

 • hasta la vista skriver:

  Tjohej. Bara lite glädje här alltså…..tjoho. Smörstekt sill med knäckis och fadd lemonad från 2000, det är ingen höjdare. Men potatis i micron, in i en plastpåse som man stänger, kryddar pärorna rejält o väntar utanför fönstret, helst. Grillar en biff, slänger på lite kryddor, egen Bernazze sås, Tommasi rose vin och en go tomat. Solglasögon för att inte förstöra näthinna och vatten i en sprayflaska för att kunna duscha sig då o då. Om det är kallt köp en korv med mos o stå under ett träd.
  Allt finns i nya kokboken Livets goda av Einstein.

  Elsa9 år.

 • Malin skriver:

  Wifi brukar alltid finnas att få tag på på olika caféer numera. Även flygplatser och liknande har det. Samt att det verkar gå utmärkt för din mamma att blogga, varför inte mobilblogga några dar du också? Och vad jag förstått så är du ju hemma nu. Soft jobb det här, lite som man vill och alltid nåt att skylla på. Hur länge ska du dra nytta av att du var duktig i let’s dance?

 • KICKI skriver:

  Håller med . Inte mycket till blogg det här.

 • Fia skriver:

  Med tanke på att du var med i juryn IT-GIRLS & kritiserade andra bloggare för att blogga för lite samt att man skulle ha MINST ett inlägg om dagen, så finner jag det konstigt att du själv inte uppfyller detta. Jag menar såklart inte enbart nu när du varit i Nerja. Utan jag tycker du ofta lägger bloggen åt sidan. Lite tråkigt. Jag läser såklart din blogg för att jag gillar den men jag vill ha inlägg att läsa!

 • Jean skriver:

  Konstigt!! Du ör ju väldigt flitig med att snappa, då har du wi-fi?!

 • Anne skriver:

  Hej fina Bianca. Hoppas ni hade det riktigt bra i Nerja!!varit där ett par ggr jättefint !! Ni som bara gnäller o klagar. Lägg ner. Gå inte in här och trakassera. Ni är bara avundsjuka. Ge er. Skäms SLUTA

 • Kerstinmaria skriver:

  Hej fina Bianca! Vet du vad jag tror? Du har en massa gamla surkärringar på din blogg, som du fått som en svans från mammas blogg. Mamma kan dom klara för hon är ju snart 50, men du är så snygg, fräsch, gullig och rar att det blir för mycket för dom! Hahahaha, bry dig absolut inte och kör på för du är en supertjej! Hej från en gammal käring, som inte är det minsta sur, bara glad att det finns unga tjejer som du, som inspirerar! Jag vet, för jag har två superduperfina sondöttrar!

 • Hanna skriver:

  Men nu har det ju gått över en vecka sen sist, vad har du för ursäkt till det?

 • Annette skriver:

  Men det var värt dom tre timmarna så vi fick se din underbara midsommardress!!!! Oh my good, sååå söt den är!!! men så sitter den också på världens sötaste flicka!!! Ni verkar ha haft den bästa av midsomrar, så roligt att träffas allihopa!! Ha en fortsatt härlig sommar!!

 • Pernilla skriver:

  Men herregud låt Bianca få koppla av och ha lite semester som alla andra! De som inte klarar av att Bianca inte uppdaterar sin blogg var och varannan minut behöver på riktigt söka hjälp! Njuuuut Bianca!!!

 • T skriver:

  Alltså, man kan ju inte annat än skratta åt kommentarerna ovan! Jag hoppas verkligen att Bianca tog lite välbehövlig semester från bloggen när hon var i Nerja och umgicks med familj och vänner istället för att ständigt försöka uppdatera oss. Hade jag drivit en blogg hade jag inte haft stor lust att blogga när jag läser kommentarer som dessa.. Hoppas du haft det bra Bianca och att du snart är tillbaka på bloggen, kram!

 • Här var det tyst skriver:

  Sch………………

 • Hanna skriver:

  Händer inte mycket här. Kan knappast vara uppkopplingens fel längre. Men du kanske har en ”livskris” igen..

 • Sara skriver:

  Under all kritik.

 • En annan Hanna skriver:

  Du som klagar på att hon inte bloggar för tillfället, lägg ner med det där. Man behöver väl inte ha en livskris bara för att man inte bloggar. Många bloggare behöver ibland ta en paus, kanske även Bianca? Vad vet vi. Men det är väl upp till henne att välja när hon vill skriva, uppdatera sin blogg?!

  För övrigt tycker jag att hennes blogg är super härlig att läsa. Men hon skriver när hon vill. PUNKT.

  Tack Bianca för en härlig och inspirerande blogg 🙂

 • Linn skriver:

  Finaste Bianca,

  Kikade runt här bland kommentarerna och jesus, alla med negativa kommentarer kan ju bara dra något gammalt över sig.
  Blogga när du kan, vill, har tid och lust. Låt livet komma imellan och lev här och nu.
  Men tack såklart för du bloggar och delar med dig.
  Och som du skrev, här sprider vi glädje och kärlek. Varför bemöda sig med något annat.
  Så nu har jag rutit ifrån!

  Vackra Du! ❤️ Kram

 • Karin B skriver:

  Så tröttsamt med segt wi-fi!

 • Ebba skriver:

  Hej fina Bianca. Beundrar din personlighet a lot och dina ögonfransar är ju bara….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *