COSY DINNER

Mysig middag igår med mina bästa <3 

Men TJENA!! Vet att jag varit borta mycket (haft en del privata saker som kommit ivägen…) men jag är tillbaka nu som vanligt 🙂

Såhär mysigt hade vi det igår jag, mamsen & Phillipe. Vi gick till Strandvägen1 just eftersom att det kanske är softaste stället i stan just  nu på sommaren, även fast maten inte (enligt mig) är den bästa bästa och priserna är störda (99kr för jordgubb skålen…) men min kyckling rätt var iallfall svin god, kan verkligen rekommenderas om ni är där! Något annat positivt med Strandvägen1 är utsikten, atmosfären (jag älskar ju att sitta på restaurangen där det är mycket folk och mycket som händer) bra service & att man får ha hund!!

Avslutade middag med svin god creme brûlée & en skål jordgubbar som sagt. Mycket god middag men tyvärr kan jag inte rekommendera chark brickan, den smakade lite ofräscht konstigt nog.. men det finns massvis med annat gott på menyn som kompenserar upp 🙂

Phillipe var här bara över 2 ynka dagar och åkte nyss hem, saknar honom redan som tusan 🙁 Nu längtar jag verkligen till att hans utbildning i London ska bli klar om 2 år så vi kan flytta ihop någon gång på riktigt!!

Dags att ta tag i mer jobb! Puss!

8 reaktioner på “COSY DINNER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *