MIDSUMMER OUTFIT

Jumpsuit ifrån DryLake HÄR 

Herregud vad mycket enklare det är att ladda upp dessa bilder med bra nätvärk, ÄNTLIGEN haha!! Det tog asså mig 3h att ladda upp 1 enda bild i Nerja men här tog det typ 15 sekunder för alla bilder!! Det kallar jag lyx för en bloggare!

Jag älskar ju märket DryLake som ni säkert vet! Var ju modell för deras sommar kollektion som är släppt nu och känner tjejerna på företaget väldigt bra. Ni ska bara veta vilka grymma tjejer som står bakom DryLake och vilket häst jobb dem gör <3 Girlpower!!

Denna snygga jumpsuiten hade jag på mig på midsommar i Nerja. Den är så fruktansvärt skön, perfekt när det är varmt ute men ändå vill vara fin liksom. Den luftar extremt skönt ska ni veta! Jag länkade den ovan så ni kan hitta den och klicka hem om ni känner för 🙂

Jag har legat hemma idag då jag varit lite sjuk hela helgen sen jag kom hem ifrån Nerja och har just nu mensvärk from HELL!! Så grovt att jag spydde nyss för jag mådde så illa och hade så ont i mage & rygg. Om killar bara visste vad vi behöver gå igenom varje månad!! Aldrig haft sådan här värk tidigare dock så hoppas inte att det ska förbli en vana hehe!

Så jag har mest legat i sängen med 2 varma riskuddar (1 på magen & 1 mot ryggen) och kört igenom hela Orange Is The New Black säsongen hehe. Been there done that??

Ska sätta mig och kolla igenom mailen nu som svämmat över denna helg. Puss <3

6 reaktioner på “MIDSUMMER OUTFIT”

 • ISA skriver:

  men usch! sådär ska du ju inte ha det, prata bums med läkare om att byta (börja med?) p-piller?! ska göra susen har jag hört! Och ps! så sommarfin <3

 • Johanna skriver:

  Får själv receptbelagda tabletter mot mensvärk, mina heter orudis men finns säkert andra liknande tabletter.
  Är min räddare i nöden, går inte hemifrån utan dom och mina Alvedon när det är den tiden i månaden.
  Man ska inte behöva äta p-piller för att kunna må bra vid mens som många läkare tycker, finns andra alternativ 🙂

 • Marie skriver:

  Orudis fick jag magkatarr av 🙁
  Har du kollat upp vad dina smärtor beror på? Sån mensvärk är INTE normal!!
  Tycker du ska googla på endometrios (jag har det själv) 10% av alla kvinnor har det och går man obehandlad så blir det bara värre med åren tyvärr.

  Skriv till mig om du vill veta mer.
  Lycka till.

  Kram

 • Josefin skriver:

  Hej! Gud vilka fina bilder! Du har säkert fått frågan många gånger innan och svarat på den men vad är det för kamera du använder? 🙂

 • Alexandra skriver:

  Hej Bianca, skulle inte du kunna visa din nya Balenciaga väska?! Roligt att se! 🙂
  PUss o kram

 • Erika skriver:

  Haaaata mensvärk! Älska varma riskuddar!! Vet att det låter otroligt, men min menskopp har faktiskt hjälpt med min mensvärk. Rekommenderar till alla!! Plus, den kan sitta inne i 12 timmar så man kan gå hela dagen utan att ens behöva tänka på sin mens. Bästa köpet jag gjort! Kolla på http://www.menskopp.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *