VAD ÄR JAG FÖR TYP AV MÄNNISKA…..?

 Vid matbordet? 

Jag är definitivt den som 1. Kollar menyn längst 2. Ska ställa mest frågor till servitrisen om vilken rätt som är godast etc.. 3. Vill smaka av ALLA 4. Är antingen den som pratar mest eller sitter helt tyst under hela middag (det händer dock väldigt sällan, är antingen om jag har pms eller är sjukt trött) 5. Ska alltid ha både förrätt, varmrätt & efterrätt 6. Den som aldrig dricker alkohol till maten 7. Som alltid blir proppmätt, blir skittrött och endast vill hem efter middagen haha 

På nattklubben? 

Jag är definitivt den som hörs och syns mest på nattklubben haha! Jag kan inte gå ut och stå i baren och mingla!! Det är definitivt I N T E jag på krogen, alla ni som känner mig vet! Jag får sån känsla av bra musik och då är det jag och dansgolvet som gäller och jag dansar gärna med främlingar. Jag har liksom inte tid att stå i kö i baren för att spendera massa onödiga pengar på dricka när jag kan ta den tiden att stå på dansgolvet och dansa arslet av mig haha. Man kan väl lugnt säga att jag inte är den blyga typen ute och det förvånar inte mig ett dugg om jag hamnar med en helt random och står och pratar om allt mellan himmel och jord i typ 1h haha. Om jag dricker så bjuder jag gärna hela mitt sällskap (hela kvällen haha).

På stranden? 

Jag är dock inte den som gör så mycket väsen på stranden. Där ligger jag mest i min solstol, går lite tyst ner till vattnet och badar lite då och då och ÄLSKAR att kolla på alla människor runt om kring. Har nog något med att göra att jag länge (så länge jag kan minnas) aldrig känt mig bekväm i min kropp (det blir verkligen bättre med varje år dock, speciellt nu) och inte velat dra åt mig blickar när jag stått i bikini. Tror nog att många kan relatera och jag skäms att ens behöva säga det då vi alla ska känna oss vackra. Men kan inte alltid vara självsäker i sig själv och vara stark, och stranden har just varit min otrygga zon. Ändring på det nu dock! Nu ska vi älska oss och våra kroppar <3

På efterfest? 

Åh shit det var typ 5-6 år sedan jag var på efterfest haha. Inte alls min grej tyvärr, OM man inte håller på med en kille som ska på efterfesten…. DÅ är vi nog alla en efterfest tjej haha!

I klädbutiker? 

Jag går alltid på stan och shoppar själv, älskar det! Det är liksom min lilla egna tid och det bästa med det är att ingen tjatar på att vi har bråttom, jag får stå i omklädningsrummen hur länge jag vill, får gå runt hur långt som helst och absolut INGEN klagar. Kan tänka mig att när jag blir äldre och har små barn så kommer jag nog älska mina ensamma dagar på stan och strosa runt och titta i massa butiker hehe 🙂

Hemma hos andra? 

Definitivt den som alltid börjar städa andras kök. Vet inte varför men jag absolut tok älskar att städa andras kök haha, kalla mig weird jag vet! Det första jag alltid vill göra är att kolla folks kylskåp och garderober men det gör jag såklart Inte haha! Men jag måste nog säga att jag är den trevliga typen som försöker känna mig bekväm och inte för stel liksom (värsta jag vet när folk är över hos oss) och slappnar nog av mycket. Sen spelar det ju såklart roll ifall det är hos någon man känner väl eller en ny vän liksom.

I sängen? 

Haha trodde ni ens att jag skulle svara på den frågan här?!

På flygplan? 

Den som sover och sover och sover alla dar i veckan!! Och den som råkade skita ner mig där en gång HAHA!

Hemma en chilldag? 

Detta vet ni nog innan men jag är den bruden som ligger i soffan heeela dagen och pendlar mellan kylskåpet och tillbaka till soffan. Har datorn i knät och kollar igenom alla mina favvo reality shows med tvn på och telefonen i handen… tragiskt nog haha! Men som tur är så bor vi vid vattnet med egen trädgård så vissa gånger ligger jag ute och solar, tar en promenad runt vattnet & badar i bubbelpoolen. Låter lite lyxigare och jag gillar båda typerna av dagar lika mycket 🙂

I ett förhållande? 

Phillipe borde egentligen svara på denna fråga och just därför ringde jag honom nyss och bad honom svara på frågan haha, så kan vi se om vi skulle säga samma. Han sa: känslosam, envis, temperamentsfull, stolt, väldigt omtänksam, passionerad, snäll, rolig, söt, gosig, mysig, kortsynt, generös, uppmuntrande & sexig. Kan väl säga att jag skulle svarat E X A K T likadant hehe 🙂

På morgonen/kvällar? 

Jag älskar att vara vaken på kvällarna, alla i min familj gör det och det är just på kvällarna vi umgås som mest. Lagar pasta ihop, diskuterar om allt, kollar film ihop etc… Jag fungerar som bäst på kvällarna och ÄLSKAR att sova på mornarna haha! Så jag är en mega nattmänniska och världens sämsta morgon människa. Dock så handlar ju allt om att hamna i rätt rutiner. Under Let´s Dance tiden så somnade jag tidigt på kvällen och älskade att gå upp på morgonen och vaknade tillochmed INNAN klockan ringde och somnade inte ens om!! Det är sjukt för att vara mig, men jag älskade det också dock 🙂

5 reaktioner på “VAD ÄR JAG FÖR TYP AV MÄNNISKA…..?”

 • Emelie skriver:

  Kan inte du börja youtube-a, detta skulle bli en perfekt video ju 🙂

 • Anna skriver:

  Kan inte du skriva ett inlägg om mens och mensvärk. Är du öppen med det i din vardag? Det pratas för lite om mens.. 🙂

 • ISA skriver:

  ah älskar sånt här!! kanske *lånar* konceptet till min blogg. Hoppas det är ok? 😉

 • Johanna skriver:

  Hej!
  Du skrev tidigare att du skulle kunna räka tid att skriva om dina ätstörningar, skulle inte du kunna göra det? känner att jag behöver lite hjälp på den fronten….

  om du fick göra en skönhetsoperation, vad/var skulle det vara då?

  om du bara fick äta EN enda sak i ditt liv vad skulle det vara då?

  Älskar din blogg!!

 • Karin B skriver:

  Kul att få veta mer om dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *