INSPO INSPO INSPO

All photos are from the app WeHeartIt (btw, i saw that I posted the same photo twice, guess i just loved that hamburger photo hehe) 

Godmorgon vänner! Vaknade tidigt idag då jag ville ta tag i mailen och hinna skriva till er innan jag beger mig in till stan för dagens ärenden. Idag står möte med Vanessa på schemat, sedan hämta ut ett paket med kläder ifrån NAKD då jag ska ha en haul på min snapchat (@biancaingrosso1) i helgen, missa inte det 🙂 Efter det ska jag hem sola lite (måste få hålla uppe brännan haha), ta bilder på gårdagens lilla shopping investering och fortsätta med mailen och bloggen. Låter som en soft dag i mina öron <3

Satt igårkväll med mobilen fastklistrad i handen och slinkade in på min favvo inspo app WeHeartIt och ville dela med mig som vanligt av de som inspirerade mig mest. Hoppas ni också kunde bli lite inspirerade 🙂

Puss!

 

2 reaktioner på “INSPO INSPO INSPO”

  • Ellinor skriver:

    Vad heter du på weheartit? Älskar också den appen och man kan sitta i timmar och glo haha! Hade varit kul att kunna följa dig där och få inspo från dig även där.
    Gillar din stil väldigt mycket, du och Kenza är nog dem som är mina absolut största inspirationskällor.
    Kramar på dig, hoppas mensvärken går över snart! <3

  • Isabelle skriver:

    Ditt liv verkar vara så himla härligt. Din blogg är jätteinspirerande! Du har verkligen blivit en förebild för mig sedan du berättade om din bulimi. Själv har jag anorexia och skriver jag om min kamp och dagliga utmaningar på http://www.halsogrubblaren.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *