OUTFIT

Klänning Zara (tror den är slut för jag hittade den inte på hemsidan tyvärr) // Skor Wakkaku (verkar också vara slut där) // Handväska Club Monaco här  // Puff till väskan Michael Kors // Hatt mammas 

Såhär såg jag ut våran sista kväll i Nerja förra veckan, så skön outfit när man ska in till stan och äta middag. Kan inte ha på mig tajta kläder när jag ska äta middag då min mage sväller upp till en gravid magen v a r e n d a gång jag äter mat haha! Någon som känner igen sig??

Var på ett grymt möte imorse och nu är jag hemma, har hämtat ut ett STORT paket ifrån Nakd (som jag visar er i helgen på min snap som sagt) och nu ligger jag hemma i soffan och mår så sjukt illa. Min mensvärk är verkligen sjukt konstig denna vecka. Har så otroligt ont i min mage/rygg hela tiden, så ont att jag knappt kan gå rakt och kan INTE leva utav min varma riskudde. Men att jag mår såhär illa + alla smärtor har jag inte upplevt innan! Blir galen!!

Btw! Checka in min senaste post på min Instagram NU @biancaingrosso för där ger jag er nämligen en rabattkod som ger er 20% rabatt på Nakd.com NU! Klicka bara på länken i min bio så kommer ni rätt 🙂 Älskar SÅ att jobba med märken jag älskar <3 

Nu ska vila vidare i soffan och försöka sova bort denna illamående, kan ju knappt kolla på tvn för jag mår så illa, känns liksom som baksmälla from hell!!

PUSS!

 

 

5 reaktioner på “OUTFIT”

 • Men skriver:

  Ryggont är ofta från magen, det måste du kolla, vi e många som har magproblem, äter Losec, tabletter och annat. Oftast tarmproblem m.m. Kvittar om man äter bara äpple eller juice.
  Det som ger mest kass mage är juice, det är väldigt frätande, vissa frukter e kass som äpple, kaffe, Te, rökt pålägg känns kasst.

  Brukar köra lite havregryn i vatten innan lägg time. Havre e bra för det mesta.

  Du borde starta en mag- blogg istället, folk lider du kan bli queen of alla maggar. Uppblåst är bara namnet på allt som kommer från mag tarm.

 • Matilda skriver:

  Finns en grym apparat från Clas Ohlson. Man fäster två elektronplattor där man har mensvärk som stimulerar, typ masserar där man har ont! Så reglerar man hur mycket med en fjärrkontroll som sitter ihop med elektronplattorna. Hjälpte min mensvärk jättemycket! Den heter Tens/EMS massageapparat, googla så kan du läsa mer! ☺️

 • Sofia gustafsson skriver:

  Haha känner så igen mig, varför kan de inte sätta sig på rumpan då hade de inte varit några problem med lite extra put där!! Men men pösig klänning framför att äta minsta portionen!

 • Anna skriver:

  Har du testat att utesluta gluten ur kosten? Jag blir väldigt svullen av gluten. Det finns många matvaror som kan ge svullen mage, gäller att prova sig fram vad du reagerar på. Det går att bli kvitt från svullnaden, men det kräver lite detektivarbete

 • Fia Larsson skriver:

  Hej!

  Jag känner igen det du skriver med din mensvärk och jag har själv slitigt med detta i många år och undrat varför jag har så ont osv och blir uppblåst av i princip allt jag äter, så himla tråkigt för jag älskar verkligen mat haha 😉 Men ett tips är att om det fortsätter så så rekommenderar jag att kolla upp ifall du kanske som jag har fått endometrios.
  Super fin blogg! Kramis 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *