A DAY IN GBG

Herregud vad jag saknar Göteborg alltså <3 Det är något speciellt med den staden på somrarna och nu var det alldeles för länge sedan jag var där! Haha det var typ 3 veckor sen bara men vill helst vara där någon gång varje månad!!

Har väl till största del med att göra att min älskling bor där (när han inte bor i London) och att vi alltid har det så himla bra när jag är där. Jag blir en väldigt lugn och harmonisk Bianca i Göteborg nämligen haha.

En av dagarna hade jag på mig klänning ifrån Zara – Väska Club Monaco – Sneakers Adidas – Solgasögon RayBan

Vi besökte lite foodtrucks. Göteborg leverar verkligen grymma foodtrucks och jag Ä L S K A R foodtrucks!!

Älskar känslan av att det är liten stad fast med storstads trycket <3

Vackra stad <3

En selfie om dagen är bra för magen hehe 🙂

Gjorde min vanliga besök (som jag alltid gör när jag är i Gbg) på Fiorucci som ligger inne i GrandPassagen. Dem har SÅ fina kläder där inne, köpte med mig 2 par byxor därifrån denna gång.

Blev lite shoppning 🙂

Älskar myskvällar hemma med Phillipe och hänga runt i deras grymt fina hus i myskläder <3

Något både jag och Phillipe älskar att göra när vi är tillsammans är att köpa med oss godsaker och mysa med framför en film på kvällarna <3 Åh vad jag saknar honom nu!! Ska genast sätta mig och boka resa till Gbg!!

Jag hade lite bilder som jag hittade på min mobil som jag inte tror jag lagt upp här men som såklart var tänkta att hamna på bloggen så här kommer nu lite sent haha! Men bättre sent än aldrig ellerhur?!

Jag ligger fortfarande i soffan hemma och kallsvettas, har ont och mår illa..! Värsta jag vet att må såhär på sommaren när man bara vill hitta på saker hela tiden… blir galen!

Aja, ska fortsätta ligga så stilla jag kan nu så mår jag förhoppningsvis bättre snart.

Puss fina ni <3

 

2 reaktioner på “A DAY IN GBG”

  • Emmy skriver:

    Vart hittade du den foodtrucken någonstans??? 😀 Ska till Göteborg i helgen nämligen och hade velat ha lite tips på streetfood!!

  • Therese skriver:

    Bianca va lik du är din mamma på kortet i badrummet;)
    Ha en fin sommar
    Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *