FROM MY PHONE

Lite av min dag i 4 bilder. Helt KÄR i min nya väska ifrån Zara jag hittade i förrgår!! Den kostade mig absolut ingenting och är hur snygg som helst (tycker jag)!!

Jag är och kommer nog alltid vara en person som A L D R I G i hela mitt liv skulle lägga ner exempelvis 50.000kr på en VÄSKA!! Asså aldrig i mitt liv! Förstår om man har miljonbelopp på kontot och kan göra lite vad fan man vill, då hade jag gjort det. Men för dessa pengar kan man åka på en svin najs resa/resor, spara till lägenhet, ge bort till välgörenhet etc….

Varför köpa en svindyr väska när det finns lika snygga väskor i budget butiker som Zara exempelvis…?! Förstår verkligen inte! Mitt max belopp för en väska är 15.000kr (och det tycker jag är högt som fan) högre än så går jag inte för det är liksom inte rimligt enligt mig.

Mitt dyraste köp i livet var min kamera (en utav dem, jag har 3) som kostade mig 35.000kr, men det är värt det pengarna för mig då jag använder den till mitt jobb dagligen OCH man kan skapa & bevara så fina minnen med den.

Aja ville bara skriva av mig för jag tycker inte att ni unga tjejer där ute ska jobba arslet av er för att spara ihop pengar för materiella ting utan använd dem pengarna för att resa, gå på restauranger, leva ett soft liv… tror ni förstår vart jag vill komma 🙂

Många bloggare runt om i hela världen flashar sina märkesväskor överallt på sina sociala medier vilket jag tror sätter en fel stämpel på vad ”lycka” och ”framgång” är. Lycka och framgång för mig att jobba varje dag (kan inte tänka mig ett liv utan att jobba, vill aldrig sluta jobba) med någonting du ÄLSKAR och att omringas av människor du ÄLSKAR!

Sen såklart om en dyr väska ger dig lycka så go for it! Men skyll dig själv sen när du får leva på nudlar för en väskas skull som ingen annan än du bryr sig om du har eller inte…..

Puss <3

14 reaktioner på “FROM MY PHONE”

 • Karin skriver:

  Nä tänk att köpa en väska för 50000:- det är väl kanske kul i början men man tröttnar jag skulle ALDRIG gör ett sådant köp och inte heller för 15000:-. Jag är nöjd med min för 400:- det passar mig bra! Kram

 • rosanna skriver:

  hej bianca! kan d fortsätta skriva mer om mode och din stil? 🙂 älskar det! fortsätt med outfits etc! tipsa om snygga saker i butik!

 • Kerstin Lundén skriver:

  Men hallå!

  Vilken verklighet lever du i? Att ens tänka tanken på en väska för 15 000 eller en kamera för 35 000? Förstår verkligen inte, för att citera dig. Du måste ha en väldigt god inkomst och du kan skatta dig lycklig som har det. Jag vet inte om det är det ditt bloggande som ger dig så bra betalt. I så fall förstår jag inte heller hur man kan få så hög inkomst för texter som är skrivna på bristfällig svenska. Är det ingen som korrekturläser det du skriver? Du använder t.ex genomgående ordet dem på fel sätt och du har särskrivningar ganska ofta. Du borde få hjälp med detta. Vad jag förstår vill du gärna vara en förebild för andra tjejer. Om det är så borde du dels landa i deras verklighet och du borde också se till att lära dig använda svenska språket i skrift.

  Jag har träffat dig och du verkar vara en snäll och glad människa, men du måste förstå att din situation inte är den gängse för alla andra. Du verkar ha det otroligt bra ekonomiskt. Ditt syfte med ditt blogginlägg den här gången kanske är gott, men tyvärr verklighetsfrämmande.

  Jag är som precis som Karin nöjd med en väska för 400:-. Det passar väldigt bra.

  Kerstin

 • Julia skriver:

  Bra sagt Bianca! Hoppas dina unga läsare inser att det är tokigt att sätta sååå mycket pengar på en märkesväska.

 • elin skriver:

  Du är fantastisk ! Tycker du har sunda fina värderingar. Om alla skulle tänka lite mindre på det materiella, skulle människan ha ett helt annat lugn och ett mindre stressfritt inre !!

  ha en fin helg !

 • Nelly skriver:

  Mmm, har alltid undrat vad du jobbar med?

 • Nelly skriver:

  Förlåt mig igen (är inte 50 eller så….) men det är lätt med sunda värderingar när man har tillgång till sin mammas garderob
  Förra sommaren glassade du omkring med en skitsnygg väska från YSL, schysst
  Sedan är det så mäktigt att kunna köpa sig en lyxvara som man verkligen har slitit för – för man är värd det

 • Julia skriver:

  Jag säger inte att det är du som lagt pengarna på väskorna du har på dig på bloggen, men eftersom du dels haft en Chanel, dels en YSL – som båda kostar över 15 000, känner du inte på något sätt att du ÄR en av de bloggtjejer som ”flashar sina märkesväskor överallt på sina sociala medier”?

 • be skriver:

  bra skrivet Bianca, fina bilder

 • Eh 15 000 är inte rimligt Heller. Min dyraste kostade 500 och är lika snygg som dina.

 • Julia S skriver:

  Jätte bra skrivet Bianca, och ni som klagar på bianca om att hon kan tänka sig lägga 15.000 på en väska men låt henne då.. Och sen att ni lägg n

 • F Lenngren skriver:

  Hej!
  Kul att du tycker om att ha ett aktivt liv, och att gå till olika platser.

  /
  F Lenngren
  Hela mitt namn ser du i epostadressen som jag brukar skriva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *