W A K A K U U

En av mina absoluta favorit butiker i Göteborg är butiken Wakakuu som ligger på Björklundagatan 22 i Hovås så alltså lite utanför stan. Det är inga billiga priser där inne så blir ofta inte mycket man går med därifrån, men jag har definitivt hittat riktigt snygga plagg/skor där som jag använt hur mycket som helst!

Sen att inredning är on point gör hela ”upplevelsen” där inne så mycket bättre. Man vill liksom bara vara kvar och suga in all inspiration man får! Vill typ bo där haha.

Blev mega sugen på att köpa dessa skor till mamma (då hon alltid förtjänar en liten present ifrån ingenstans tycker jag). Det är SÅ hennes stil när hon jobbar på scen och jag vet att hon hade Ä L S K A T dem meeeeen dem var liiite för dyra för ett spontan köp sådär.

De har alla möjliga olika märken och allt ifrån accessoarer, kläder, träningskläder etc…

Jag var där med Phillipes mamma & mormor och jag gick hem med 2 godbitar… <3

Hittade dessa super snygga träningsbyxor i finaste röda färgen ifrån Nike som jag tokälskar. Sååå sköna!

Och mina nya FAVVO skor som jag visat er tidigare!! Asså jag bara ääääälskar dessa skor!

Morgon vänner! Strålande sol idag och jag mår äntligen bra. Hoppas på en dag utan mega mensvärk (!!) Idag är en fixar dag här hemma, jag måste ta tag i saker som jag sagt att jag ska ta tag i i en vecka nu. Typ som städa mitt rum, packa upp resväska, ta foton på det jag shoppade i förrgår och visa er, ta tag i mailen etc…

Nej nu måste jag lägga ner datorn och börja 🙂

Glöm inte att kolla in här senare för jag måste ha er hjälp med en sak sen…!

Puss <3

2 reaktioner på “W A K A K U U”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *