ANINE BING SALE

Godmorgon fina ni! Tänkte börja denna morgonen med att tipsa er alla (vet ju att ni gillar sådant) om en STOR rea som pågår just nu på en av mina favorit märken, nämligen Anine Bing!! Hon har upp till hela 60% rabatt på massvis av hennes snygga plagg/accessoarer ur hennes kollektioner på hennes reasida Aninebingsale.com 

OCH om inte det vore nog så ger koden BIANCA20 er 20% extra rabatt på ert köp !!!! Vilken lycka va?! Länk till sidan kommer  HÄR

Nu kan ni slå till på den där jackan, klänningen, väskan etc… som ni så gärna kanske velat ha men inte velat betala full pris för !! Eller varför inte köpa till någon du planerat köpa present till men inte riktigt vet vad f*n du ska köpa, Anine Bings stil passar ju dem flesta 🙂  Happy shopping girls <3

Jag sitter just nu i köket och käkar frulle, idag blev det havregryns gröt med äppelmos (lågkalori, den är godast) mjölk & kanel, mums 🙂 Det står jag på ett bra tag kan jag lova, tur som fan att jag älskar gröt haha!

Senare idag ska jag åka och gästa Clara Henry i hennes P3 radio program! Ska bli så roligt och hon har ju gästats av så grymma personer innan hittills så som Måns Zelmerlöv, Peg Parnevik, Miriam Bryant, gruppen The Foo, kocken Roy Fares etc så ska bli en ära att få vara en av dem som gästar henne denna sommar.

Och ingen mindre än Alexander Skarsgård ska gästas samtidigt/tillsammans med mig också, sååå kul!! Han är en bra vän till min morbror Linus men jag har själv aldrig träffat honom personligen, och senare ikväll ska jag gå och se premiären av hans nya film Tarzan med familjen så ska bli as spännande att få träffa honom innan premiären 🙂

PUSS!

 

2 reaktioner på “ANINE BING SALE”

  • crop top skriver:

    Hej Bianca! Såg nyss din haul på snap och undrar om du skulle kunna visa lite outfits med crop toppen med snörning bak? Tänkte beställa den att ha på festval men svårmatchat, har låååånga ben så trivs inte så bra i shorts, hellre kjol! Kram på dig o tack för en bra blogg, snap och insta.

  • Munter skriver:

    Anine Bing e ju Anders Svenssons, Elfsborg nu mera slutat, gamla flamma för en tio år sen nått. Kommer ihåg att hon hade med honom på up to date klädsel round med diverse kläder finns nog på youtube. TV följde med.

    Danskan kan kläder tydligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *