P I C N I C

Såå mysigt födelsedags firande ikväll för världens bästa Jacob som fyllde 26 🙂 

Godkväll! Blir ett senare kvällsinlägg här, jag kom hem för ett tag sedan ifrån denna underbara kväll som ni ser ovan spenderad med grymma människor, i vackra humlan med det perfekta vädret 🙂 Kan det blir bättre en söndag kväll? Nja tror inte det!

Liknande picknickar ovan borde man göra oftare, gäller att passa på nu när sommaren är här för sedan är vi instängda resten av året haha!

Vi firade världens bästa Jacob som fyllde 26 år, stort grattis igen Jacob!! Han och Melina hade styrt upp allt så fint med mat till alla hungriga, stort utbud av dricka, musik & kubbtunering <3 Ska samla familjen snart och kopiera rakt av hade jag tänkt, Melina & Jacob ni är självklart inbjudna.

Idag har annars varit en SUPER dag! Jag har fått så mycket gjort! Min garderob, badrum och sovrum har varit kaos sedan jag vet inte hur lång tid tillbaka. Har liksom inte ens velat gå in och ta tag i det så har bara skjutit på det varenda dag men idag fick jag nog!

Det tog mig hela 9 timmar att rensa, städa och göra i ordning allt där nere (jag fattar inte hur jag kan ha så mycket kläder, har ju så mycket plats men har ända 4 stora resväskor fyllda med sommar & vinterkläder….skäms)

Väldigt skönt att avsluta denna ”fixar” dag på detta vis och nu med mamma i soffan framför EM- finalen som Portugal precis vann!! Hejade faktiskt på dem, inte för att jag följer fotboll och inte för att jag ens vet just varför jag hejar på dem, men whatever haha!!

Hörs imorgon babes <3

 

5 reaktioner på “P I C N I C”

 • Julia skriver:

  Åh! Vart är din klänning ifrån?

 • B skriver:

  Hej fina du! Vart är klänningen du bär ifrån? Så fin basic grå klänning!

 • Sandra skriver:

  Din klänning såg jättefin ut! Var är den ifrån?

 • Mika skriver:

  Hej. Jag älskar din blogg, instagram och har följt dig länge 🙂 men tänkt på ett sak en tag och försökt skrita i det för vem är jag att döma och säga bu eller bä. Men följer dig nu också på snap där man ser lite mer ”bakom kulisserna” och du får tycka vad du vill om mig nu, smaken är som baken, men varför har du ingen bh? Det ser ut som häng tuttar när man går och dom skumpar runt och det ser lite (Förlåååt) billigt ut när bröstvårtorna syns på såväl restaurang som fest och i jobb sammanhang. Måste vara fler som tänker på det men inte säger något för ser verkligen inte bra ut. Och då menar jag inte av sexuella skäl eller liknande, jag är av typen att alla ska få klä sig hur dom vill så du får inte ta det som ett fult nättroll som sitter på andra sidan och spyr galla. Ville väl mest säga av välmening då jag sett det länge men verklige lagr märke till det på snap när du rör dig, då det mer ser ut som höngbröst och en 37 årig 3 barns mamma som inte orkar ta på sig bh. Nåväl. Ha det så fint 🙂 kram

 • Ella skriver:

  Vart är din fina klänning ifrån? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *