NEW BABY

Say hello to my new Balenciaga bag <3 

Förra veckan gick jag förbi Nathalie Schuterman butiken och såg att det stod ”upp till 70%” rea och jag var ju bara Tvungen att gå in då!! Och vad hittade jag om inte denna lilla godbiten ifrån Balenciaga 🙂 Jag har tittat på den varenda gång jag varit i London men aldrig slagit till då Phillipe alltid stoppat mig, han tycker nämligen VERKLIGEN inte tycker att en väska är värd dem pengarna!

Men iallafall, när den var på 50% rea så kände jag bara att jag fan var värd det! Jag har jobbat så sjukt mycket detta år, speciellt med Let´s Dance där jag verkligen slet arslet av mig V A R E N D A dag i 4 månader och gav mitt ALLT ALLT ALLT!! Och jag kom på att jag faktiskt inte gett mig själv en riktigt fin present efter det så nu slog jag till 🙂

Jag absolut älskar den och den skriker Bianca!! Kommer använda den sååå mycket <3

 

 

5 reaktioner på “NEW BABY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *