ALWAYS LOTS OF FOOD ON THE TRAIN

Frukost och lunch idag köpt på mitt favvo ställe Panini 🙂 

Men hallå hallå! Jag är i Göteborg nu 🙂 ÄNTLIGEN säger jag, som jag längtat!! Åkte hit imorse och har inte fått öppna datorn för Phillipe förräns nu haha, gullet har saknat mig så mycket att han ville mysa med mig först. Känner mig alltid så lugn och trygg när jag är här med min älskling <3

Det har ju blivit en hel del tågresor nu senaste 2 åren fram & tillbaka ifrån Göteborg till Stockholm så jag har ju lärt mig ett och annat om vad jag ska ha med mig på tåget kan jag ju lugnt säga. Tänkte visa er lite hur jag packade också, jag själv gillar att läsa om sådant på andra bloggar så varför inte visa er det också.

Något jag ALLTID måste ha med mig är mat som INTE är köpt från tåget. Ett av mina favvo ställen för just det är Panini (finns lite överallt i Sthlm). Det har så goda & fräscha sallader, samt lite mer matiga rätter, bakelser & även goda frukost/mellanmåls godsaker som detta ovan = kvar, äppelkompot, granatäpplen, valnötter & musli, så gott! Det fick iallafall bli min frukost och till lunch blev det kyckling sallad med fetaost.

Hade jag varit lite onyttigare (vilket jag brukar vara) har det kommit med en påse godis & en macka också haha! Att äta mat är ju ändå bästa sättet att fördriva tiden 🙂

Hörs senare vänner <3

 

5 reaktioner på “ALWAYS LOTS OF FOOD ON THE TRAIN”

 • Sofia skriver:

  Hej! Vill börja med att säga att jag älskar din blogg, du verkar vara en helt undervar tjej!!
  Du har säkert redan svarat på detta i någon frågestund, men jag undrar hur du tar dig igenom detta med att du lever i ett distansförhållande?
  Jag är livrädd för att jag inte kommer palla ett distansförhållande aom kan bli aktuellt till hösten..

 • Sofia skriver:

  Hej! Vill börja med att säga att jag älskar din blogg, du verkar vara en helt undervar tjej!!
  Du har säkert redan svarat på detta i någon frågestund, men jag undrar hur du tar dig igenom detta med att du lever i ett distansförhållande?
  Jag är livrädd för att jag inte kommer palla ett distansförhållande aom kan bli aktuellt till hösten..

 • Karin B skriver:

  Så gott det där ser ut! Ha det så mysigt i Göteborg!

  Jag förstår inte varför du tycker att lärare ska gå på en teaterutbildning också. Det är ingen teaterföreställning som ska bjudas på i klassrummet. Ungdomar tror ibland att allt ska vara roligt. Om det inte är det, tar de inget ansvar. Nu säger jag detta generellt.

  • E skriver:

   Handlar nog mer om lära sig prata inför folk och få ut budskapet på rätt sätt. Samt att ”fånga en publik”/få sina elever att lyssna.
   Så håller med Bianca! Teater/retorik-kurs vore väldigt bra!

 • Sara skriver:

  Bianca, välkommen till Göteborg! Låter underbart när ni förenas i denna stad. Om ni vill pausa i ätandets så hör ett stop på Sars Kompassen för lite träning annars önskar jag er en fet helg! Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *