TARZAN PREMIÄR

 

Vi började kvällen med middag på det nyöppnade stället Haymarket som ligger precis på Sergels Torg och tillhör det nya hotellet. Perfekt då bion ligger typ 20 meter därifrån.

Mina fina bröder <3 Även fast dem var sura på mig här då jag hade grov pms (jag blir en helt annan Bianca då haha) och jag försökte förklara för dem hur jobbigt det är att ha mega ont mensvärk och pms men dem skrattade och sa att ”det kan väl inte vara något jobbigt” och vi därefter hamnade i bråk haha. Blir galen när folk ska försöka säga att mens och pms inte är något jobbigt! Men som vanligt blev vi vänner efter typ 2 minuter.

Alltså jag har verkligen världens VACKRASTE mamma <3 Helt galet vilken skönhet hon är!! Ett jävla under att hon är singel…?!

Efter middagen var det dags för röda mattan, känner mig fortfarande obekväm även fast jag gjort det typ hela mitt liv haha! Kändes dock  fett sjukt utanför (det var massa folk som väntade på att få hälsa på Alexander Skarsgård) som ville ta foton och få autograf av mig haha, kändes som en Hollywood star haha!

Hela familjen för första gången på röda mattan faktiskt 🙂 Bild lånad ifrån Johan Petres Facebook sida.

Det var ”Animal Print” som dresscode 🙂 Jag hade på mig basic dress från Na-kd.com / Lång kappa ifrån DryLake / Skor ifrån Na-kd.com / Hatt ifrån NK / Väska Balenciaga / Halsband Na-kd.com

 

<3

Hela Sergel bion var abonnerad för detta event och inne i salarna visades hela röda mattan så man som satt där inne kunde alltså se alla som kom, alltid lika roligt. Då får man verkligen se vilka som är där och vad de har på sig 🙂

Vi fick varsin flaska ifrån Loka Crush och lite godis. Det är det enda sega med biopremiären att man inte får popcorn. Bio utan popcorn är för mig som att kolla på film utan ljud på haha! Det går liksom inte!! Någon som känner igen sig?!

Innan filmen drog igång kom Alexander in och höll ett litet tal till alla i salen. Fan vad skön han är alltså! Så sjukt skönt sarkastisk, trevlig och rolig. Han verkar verkligen ha fötterna på jorden även fast hans framgångar i Amerika.

Så hur var nu filmen nu då? Jag hade sett fram emot denna film väldigt mycket länge och jag tyckte om den så mycket, även fast den kanske var liiite för klyschig ibland (men jag älskar ju sådant å andra sidan haha) och lite för overklig i vissa stunder av filmen.

Men det var bra skådespelare (enligt mig), mycket bra musik, bra manus, GRYMT filmat och det hände något konstant vilket jag också älskar i filmer som dessa. Jag tycker även att Alexander gjorde ett otroligt bra jobb som Tarzan, både med skådespeleriet och med hans 8 pack haha! Jisses vad han måste ha tränat inför denna film, heeelt sjukt!!

Men för att avsluta allting så kan jag absolut tipsa om att se denna film 🙂

Jag blev intervjuad på mattan av KändisTV som finns ute på Youtube nu, om ni vill se det och lite mer av galan i rörligt material så kolla länken HÄR 

Efter bion var det stor efterfest uppstyrd som tydligen skulle vara as bra, men vi alla var så trötta och var ju tvungna hem till Dino som var hemma själv så vi avslutade kvällen på Donken och sedan raka vägen hem till sängen 🙂 Glammigt värre haha!

<3 

9 reaktioner på “TARZAN PREMIÄR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *